Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiu, akinek meg a kedves lanyok jonnek be?
Figyelt kérdés
Mindig is a legjobb baratnom jott be mindenkinek, mert meno, es vicces, meg be mer szolni masoknak. En meg az vagyok, aki inkabb segit masoknak, es aki mindenkit meghallgat, de ot sose senki. Nekem is persze van egy enem mint a legjobb baratnomnek, de azt csak akkor mutatom ki, ha mar nagyon joban vagyok valakivel. De en sosem tetszettem senkinek. Van akinek meg a mai vilagban ilyen lany jon be?szept. 10. 22:03
12/16 anonim válasza:
Őt könnyebb megközelíteni, nyitottabb, ezért nála próbálkoznak
13/16 anonim válasza:
Nekem bejönnek kifejezetten, én is hasonló vagyok. Csak azért legyen szép arca (nálam elég tág keretek között bejönnek arcok), és ne legyen kövér.
14/16 anonim válasza:
Vannak ilyenek, de mivel valószínűleg ők is visszahúzódóbbak, kisebb az esély rá, hogy találkoztok.
16/16 anonim válasza:
Mivel tinik vagytok, a srácok sem tudnak kezdeményez, ezért sokkal könnyebb egy aktívabb csajjal ismerkedni.
Lehetsz te akármilyen kedves és szép a sarokban, senki nem fog megszólítani. Pár év múlva ez változni fog, de most tenned kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!