Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van olyan fiu, akinek meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiu, akinek meg a kedves lanyok jonnek be?

Figyelt kérdés
Mindig is a legjobb baratnom jott be mindenkinek, mert meno, es vicces, meg be mer szolni masoknak. En meg az vagyok, aki inkabb segit masoknak, es aki mindenkit meghallgat, de ot sose senki. Nekem is persze van egy enem mint a legjobb baratnomnek, de azt csak akkor mutatom ki, ha mar nagyon joban vagyok valakivel. De en sosem tetszettem senkinek. Van akinek meg a mai vilagban ilyen lany jon be?
szept. 10. 22:03
1 2
 1/16 Awatpr0 válasza:
90%

Nekem mindig a kedves, rendes lányok jöttek be, nem bírom a nagyszájú meg a flegma nőket, sosem vonzottak..viszont külsőre elég válogatós vagyok

Mennyi idős vagy?

szept. 10. 23:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van csak ritka
szept. 10. 23:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a normális, kedves lányok jönnek be.
szept. 11. 00:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A fiuknak a szebb lanyok jonnek be. Ha van ket lany akkor az esetek legkisebb reszeben szamit a belso. Vonzodni ahhoz fognak akit jobb csajnak tartanak.

Lehetsz te a vilag legviccesebb, kedvesebb teremtmenye, de ez onmagaban semmi, ha nem jossz be a pasiknak. Ez vica versa.

szept. 11. 07:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Leforditva a kerdest. A baratnoje jol nez ki, a kerdezo pedig nem
szept. 11. 08:37
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Engem pont hogy idegesítene a barátnőd, nem valószínű, hogy sokáig meg tudnék maradni mellette. A te személyiséged sokkal jobban bejön. Itt nem a külső a lényeg, arra azok mennek, akiknek csak azért kell valaki hogy legyen. Aki hosszútávon gondolkodik, annak igenis a belső a fontos, mert mint mondtam, hiába szebb a barátnőd (ez csak elméleti, mivel nem láttalak titeket), ha nem lehet mellette hosszútávon megmaradni nem ér semmit.
szept. 11. 08:37
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
küldesz képet?
szept. 11. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek, nagyon is, viszont nálam a kinézet egy ki nem kerülhető tényező.
szept. 11. 14:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak az ilyen lányok jönnek be, kinézetre pedig annyi elvárásom van hogy legyen szép arca és ne legyen dagadt
szept. 11. 14:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan mondtak mar, hogy szep vagyok, es szerintem sem vagyok csunya.
szept. 11. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!