Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy “tini szerelem”/“kozepiskolas szerelembol” hazassag?
Végzős gimis srác - osztályfőnöknője.
Utolsó pár hónapban kiderült. Felvállalták. A srác szülei elfogadták, a diri korrekt volt. A srác elment egy másik suliba..., olyan 200 méterre, és ott érettségizett. Diploma után házasodtak. Már van vagy 3 gyerek.
Nekem van ilyen gimis osztalytarsam aki osszejott egy masik osztalytarsammal es azota egyutt vannak, lassan 20eve.
2gyerekkel.
anyum volt osztálytársáék 9.-ben jöttek össze, azóta is együtt vannak. ez volt kb 96'-ban. van 3 gyerekük és kb fél éve pont a párhuzamos utcába költöztek ahol mi lakunk.
párommal is gimiben jöttem össze, mi most érettségiztünk, de már 2 éve együtt vagyunk.
Van néhány ilyen, igen.
Mondjuk én már inkább örülök, hogy az akkorival nem jöttem össze, mert csak félig-meddig illettünk össze, szóval lehetőleg ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!