Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet egy “tini szerelem”/“koz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy “tini szerelem”/“kozepiskolas szerelembol” hazassag?

Figyelt kérdés

szept. 5. 16:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Lehetséges, ellenben nem gyakori, mert más irányokba fog kifejlődni a személyiségük, lehet passzoltak középsuli alatt, de ha kiforr a személyiségük, már nem biztos.
szept. 5. 16:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már erre példát, szóval nem lehetetlen, de nem is túl gyakori.
szept. 5. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
56%

Végzős gimis srác - osztályfőnöknője.

Utolsó pár hónapban kiderült. Felvállalták. A srác szülei elfogadták, a diri korrekt volt. A srác elment egy másik suliba..., olyan 200 méterre, és ott érettségizett. Diploma után házasodtak. Már van vagy 3 gyerek.

szept. 5. 16:51
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Lehetséges, csak nem túl valószínű.
szept. 5. 16:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ilyen gimis osztalytarsam aki osszejott egy masik osztalytarsammal es azota egyutt vannak, lassan 20eve.

2gyerekkel.

szept. 5. 18:06
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Esély természetesen van rá, de nem sok, így kár ezzel tervezni.
szept. 5. 18:52
 7/15 anonim ***** válasza:
27%
Van pár ilyen a környezetemben. Nem mondom, hogy ez az általános, de akiket én ismerek, azok kb. 40 éves korukra vagy szétmentek, vagy rendszeresen csalják egymást. Vagy a különböző személyiség miatt, vagy csak mert más(oka)t is ki akarnak próbálni, vagy nem tudom...
szept. 5. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim technikailag nem gimis kapcsolat, mert érettségi utáni nyáron jöttek össze. De azóta együtt vannak, most már 30+ éve
szept. 5. 20:57
 9/15 anonim ***** válasza:

anyum volt osztálytársáék 9.-ben jöttek össze, azóta is együtt vannak. ez volt kb 96'-ban. van 3 gyerekük és kb fél éve pont a párhuzamos utcába költöztek ahol mi lakunk.

párommal is gimiben jöttem össze, mi most érettségiztünk, de már 2 éve együtt vagyunk.

szept. 5. 22:28
 10/15 anonim ***** válasza:

Van néhány ilyen, igen.

Mondjuk én már inkább örülök, hogy az akkorival nem jöttem össze, mert csak félig-meddig illettünk össze, szóval lehetőleg ésszel.

szept. 6. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!