Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek nincs kedve ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egy olyan lány vagyok aki komoly kapcsolatot keres, fiatalon szeretne édesanya lenni (3 éven belül kB), egy olyan partnert aki támogatja őt a céljai elérésében. Privátba is írhattok.2021. jún. 10. 21:53
1/24 anonim válasza:
Nézd, ha privátban írsz magadról nekem bővebben, akkor lehet róla szó. :)
2/24 anonim válasza:
Én egyelőre nem akarok gyereket, csak egy-két gyengébb pillanatonban, a netes ismerkedés pedig amúgy sem a kedvencem. Szóval nem, nincs kedvem ismerkedni, amúgy sem járnál velem jól. :D
3/24 A kérdező kommentje:
#2 akkor Miért írtál?
2021. jún. 10. 22:39
4/24 anonim válasza:
Megkérdezted van-e kedve valakinek ismerkedni. Erre két válasz lehetséges, igen és nem. Én leírtam, hogy nem, nincs kedvem. Miért baj az, hogy a kérdésre válaszoltam?
6/24 anonim válasza:
Wow, hány éves vagy te hogy 3 éven belül gyereket akarsz? 🤔
7/24 A kérdező kommentje:
Talán baj hogy nem felesleges játszmákkal akarom tölteni a fiatalságom? Egyébként bőven olyan korban leszek már ha ennyire nagyon érdekel.
2021. jún. 11. 07:41
8/24 A kérdező kommentje:
Másrészt tudjam már jobban mit szeretnék, köszi.
2021. jún. 11. 07:44
9/24 A kérdező kommentje:
Ha egy csajszi nem szeretne komoly kapcsolatot akkor az a baj, de ha arról van szó hogy egy szerencsétlen lány szeretne maga mellé valakit akivel komolyan tud előre tervezni akkor meg az a baj xD siralmas xDD
2021. jún. 11. 07:48
10/24 anonim válasza:
Nyugi 😂 nem rosszból kérdeztem, csak azért jó lenne tudni, hogy korban mennyire illesz hozzám ha már ismerkedni akarsz 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!