Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg? Igaza van?
Én is előretervezősebb fiú vagyok, ezért valamennyire tapasztalatból is beszélek.
Nyilván nekem sem esne jól ez az érzés, de ha előretervező fajta, szerintem racionálisabb is, nyitottabb is a nézetekre, sok dolgot figyelembe vesz.
Szerintem ez simán megbeszélhető ügy, csak kicsit most duzzog, ahogy én is duzzognék ha egy terv nem úgy sikerül, ahogy azt ő kitalálta.
Egyszerűen te nem vagy ez az előretervezősebb típus, és egyetértek 2-essel, hogy az érzéseket nem lehet előre megtervezni, de dönteni lehet arról, hogy kivel maradsz, kihez mész közelebb, kitől távolodsz el.
Az utolsó kérdésedre válaszolva, kicsit összegyúrva 2-es válaszát: szerintem nincs teljesen igaza, nagyon-nagyon előre gondolkodott a házassággal. Ahhoz nem elég csak felnőni korban, szellemi érettség is kell, ami azt jelenti, hogy ha valakinek más véleménye van/egyelőre nem gondolt egy témába, akkor nem duzzogni kell és nem beszélni a másikkal.
Az én barátnőmmel is voltak ilyen hullámvölgyek, és bevallom, én is beduzzogtam kisebb dolgokon, de addig erőszakolta rám azt, hogy meg akarja beszélni, hogy meghallgattam, és én is beláttam, hogy hibáztam.
Ha ezt nehezen ismeri el, nem akar ebből engedni, akkor pedig nagyon sajnálom őt... egy kapcsolat nem csak egy irányban működik, nem csak egy ember tervei kellenek hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!