Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kinek mikor volt az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mikor volt az első párkapcsolata? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A főkérdésem az az, hogy mikor lett nektek, mikor jött nektek az első szerelem?

17 éves vagyok. Lassan 18. Sokan körülöttem benne vannak a nagy Tini párkapcsolatban.

Nyilván nekem kicsit fura, hogy nekem nincs ez meg. Nem lesz meg ez.

Normális furán érezni magam amiatt, hogy mindenki beenne van a rózsaszín felhőben míg én nem?

(Nem kérem a 'Mikor a legkevésbé számítasz rá akkor jön majd a szerelem.' :D. Köszönöm <3)

#szerelem #kapcsolat #Első komoly szerelem
aug. 19. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
15 évesen volt az első kapcsolatom, meg azóta volt még 3, de egyik sem az igazi nagy szerelem, inkább csak ezek a tini fellángolások, nem hinném, hogy ez miatt szarul kéne érezned magad. Tényleg elcsépelt de majd eljön az a pasi nálad is. 18L
aug. 20. 08:51
 12/16 anonim válasza:
88%
20 évesen öt évig tartott. Most 44 vagyok
aug. 20. 11:04
 13/16 anonim válasza:
77%
10/12! Ne mond hogy elpazaroltad, mert biztos jó is volt, és tanultál belőle. Szerintem van fiatalon egy elképzelésünk erről az egészről, de tapasztalásokkal megtudjuk hogy nem arról szól egy párkapcsolat amit beleképzeltünk. Attól még kell, és jó dolog. Csak ezekkel a tanulós időszakkal, később tudjuk üzemeltetni.🙂
aug. 20. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Az első 16 évesen. Tartott vagy 4 hónapig. Az igazi 20 évesen jött. Azóta eltelt 10 év és ebből már 3 éve házasok is vagyunk.
aug. 20. 19:11
 15/16 anonim válasza:
82%

Nekem elég korán jött az első, 13 éves voltam. Nagy "gyerek szerelem" volt. Odáig voltam meg vissza. (Szex nem volt)

Aztán 16 voltam mikor jött a második nagy szerelem, sajnos csak részemről volt meg. 1 évig voltunk együtt, jó sokszor hülyére vett. Aztán 17 voltam mikor jött az igazi, ami azóta is tart, remélem életünk végéig 😍 5 éve lesz a férjem és 2 gyönyörű babócánk is van már. 🥰

25N

aug. 22. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
18 évesen jöttünk össze.
aug. 22. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!