Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor volt az első párkapcsolata? 17/L
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A főkérdésem az az, hogy mikor lett nektek, mikor jött nektek az első szerelem?
17 éves vagyok. Lassan 18. Sokan körülöttem benne vannak a nagy Tini párkapcsolatban.
Nyilván nekem kicsit fura, hogy nekem nincs ez meg. Nem lesz meg ez.
Normális furán érezni magam amiatt, hogy mindenki beenne van a rózsaszín felhőben míg én nem?
(Nem kérem a 'Mikor a legkevésbé számítasz rá akkor jön majd a szerelem.' :D. Köszönöm <3)
aug. 19. 18:55
1/16 anonim válasza:
18 évesen volt az első, azóta volt négy, 23 évesen találtam meg a mostani páromat, vele örökké tervezek, most 27 vagyok.
2/16 anonim válasza:
Nekem 19 évesen jött az első.
Megértem, hogy furán érzed magad, de ne aggódj, tényleg random jönnek a jó dolgok.
3/16 anonim válasza:
Voltak nagy szerelmes idōszakok nálam de már elmúlt.Teljesen normális szerintem, mindenkinek megvan a maga dolga.Én nem gondolkoztam el rajta azóta hogy kellene nekem is valaki.Kívülrōl nézem a többieket akik a rózsaszín felhōben vannak :D (18f)
4/16 anonim válasza:
Normális szerintem. 18 vagyok és nincs senkim és nem is volt. Én is furán érzem magam, de ez van sajnos. Azzal nyugtatom magam, hogy majd jön, de picit üresnek érzem magam. De legalább racionális vagyok amikor párkapcsolati vagy szerelmi kérdéssel jönnek felém.
6/16 anonim válasza:
Én 18 vagyok, de még sosem volt barátnőm, bár már szeretnék és szerintem lassan ideje is lenne. De úgy vagyok vele, hogy megvárom amíg spontán összejön valami, nem akarok "futni" egy párkapcsolat után.
7/16 anonim válasza:
22 voltam. Jobb az úgy, mert már van időd vele foglalkozni, jó esetben pénzed is. Ennyi idősen még ez nincs meg, mert tanulsz és kereseted sincs.
8/16 anonim válasza:
17 évesen. Az igazi viszont 31 évesen jött, nem maradtál le semmiről :D
9/16 anonim válasza:
17. Nem kötném le magam mégegyszer 35-éves korom alatt. Tudom, fiataloknak hiába mondják, nekem is hiába mondták. De esetemben igazuk volt. 3x is lekötöttem magam. Nem volt jó döntés.
10/16 anonim válasza:
16 voltam és majdnem 9 évig tartott. Teljesen felesleges volt ennyi évet elpazarolni rá, inkább tanultam volna jobban helyette, meg önmagamat kellett volna megismernem mélyebben. Eléggé sajnálom azt az elvesztegetett időt, csak annyiban reménykedem, hogy az is a mostani páromhoz vezetett közvetve. 34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!