Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túltenni magad az első komoly kapcsolaton?
Másfél évig voltunk együtt aztán én egy évvel ezelőtt véget vetettem a kapcsolatunknak mert nem jól bánt velem. Többször becsapott és sokat hazudott nekem. Úgy éreztem ennek így nincs értelme. De hiába telt el egy év a szakítás óta még mindig fáj...
Szóval mégsem igaz hogy az idő minden sebet begyógyít?
19/l
Ha feszt az exedre gondolsz és vissza sírnád akkor persze, hogy nem fogsz túllépni rajta. De ha van olyan, ami leköt simán túl lehet élni egy szakítást.
Nekem ami segített az az ismerkedés. Nem kifejezetten kapcsolat céljából, hanem inkább barátkozás. Igyekeztem minél több emberrel beszélgetni.
Idővel majd halványulnak az emlékek. De egyénenként változó, hogy ez kinek mennyi időbe is telik.
Nekem pl hosszú időbe telik felejteni.
4 hónapig ismerkedtem egy lánnyal, összejöttünk, 2 hét után olyan szinten átvert, hogy vége is lett. Rájöttem, hogy csak szórakozott, de eközben én tényleg szerettem Őt.
4 hónap + 2 hét. Nevetségesen kevés idő, de Ő volt az első lány, akit szerettem. Ez volt lassan 1 éve. Azóta sem tudom 100%-ig elfelejteni Őt, közel sem.. Szóval ez sajnos ilyen. Ha az életben valami meghatározó volt, akkor nem fogod könnyen elfelejteni.
Egyéne válogatja, hogy kinek mennyi időbe telik elfelejteni a másikat. Lehet, hogy Ő már teljesen túllépett rajtam.
Idővel biztosan jobb lesz, a kérdés már csak az, hogy mikor. Próbálj meg nyitni mások felé, ismerkedj, de ne feltétlen azért, hogy kapcsolatba kerülj újra. Ismerkedj csak úgy, és kitudja, a végén még valami jó is kisül belőle.
+nekem rengeteget segít a hobbim, edzeni járok (már azelőtt is jártam, mielőtt ismertem a lányt), és rengeteget segít abban, hogy ne jusson eszembe. Most is eszembe jut sokszor, de egyre könnyebb már.
Idővel majd belenyugszol.
Járj el ide-oda a barátnőiddel (nem okvetlenül bulira gondolok). Pl. menjetek uszodába, színházba, sporteseményekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!