Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Úgy érzem, hogy megcsal a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy megcsal a barátom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában elég furán viselkedik, gyakran nincs itthon, és amikor hazaér, megkérdezem, hogy hol volt, erre az a válasz, hogy akadt egy kis dolga. Ami még furább volt, hogy a földön egy üres óvszeres dobozt találtam. Ezután nagyon sok üzenete jött, de nem mondja el, hogy kitől.

aug. 18. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Elég egyértelmű.
aug. 18. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelműnek tűnik.
aug. 18. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Tiniként már együtt éltek? Na mindegy, a kotont lehet, hogy csak egyedül felpróbálta.
aug. 18. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem legjobb, ha külön válnak az útjaitok. akár megcsal, akár nem, a titkolózás sose vezet jóra.
aug. 18. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nehéz félreérteni... Egyértelmű.
aug. 18. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon mit? Magadtól nem tudod? Hagyd ott a fenébe.
aug. 18. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül se üljetek le megbeszélni, még a végén értelmes ember módjára megtudnád mi a helyzet pontosan.
aug. 18. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom csajszi… De tuti megcsal!
aug. 18. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Ennél már csak az lenne a nyilvánvalóbb, ha a használt gumit is megtalálnád.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy a kapcsolatotokba belefér-e a félrelépés, elfogadhatónak tartod, vagy nem.

Ha igen, akkor beszélj vele erről, és tisztázzátok, ill. azt is, hogy ez részéről is áll-e, nem csak azt gondolja, hogy neki szabad a pálya.

Vannak poliamor vagy poligám emberek.

Ha viszont fontos számodra a hűség, aminek fogalma a számodra azt jelenti, hogy nincs más személlyel, akkor én jelenet rendezés nélkül megmondanám neki, hogy azt hiszem, hogy ez elég nyilvánvaló volt, és nem szeretem, azt se, ha hülyének néznek, és te ennél értékesebb vagy, így meg adod neki a teljes szabadságot, és te is szabad vagy, mindenki legyen boldog - külön.

aug. 20. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem megenne az ideg,ha egy ilyen kapcsolatban lennék benne. Nem éri meg. Szakíts. Ha szeretne, nem lenne titok, hogy kitől kapdos üzeneteket, meg hol volt. Ha újra nekiszegeznéd a kérdést, most valszeg rögtönözne valami kamut, hogy megnyugodjál. Ha olyan helyre menne; ahol nem tilosban jár; tudhatnál róla, hogy milyen progira jár el
aug. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!