Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy a barátom megcsal de félek ha rákérdezek és nem igaz akkor kiakad. Valami tanács?
A barátomnak van egy elég nagy baráti társasága és sokukkal már összebarátkoztam mondhatni. Van egy lány aki a barátom legjobb barátnője amivel nem is lenne gondom de mikor először találkoztam a baráti társaságával és ezzel a lánnyal beszélgettem kettesben végig arról beszélt hogy a barátommal milyen "cuki" dolgokat csináltak együtt meg jött azzal hogy "Oh hát itt mindenki azt hitte hogy mi együtt leszünk..."
Kissé rosszul is éreztem magam ezután. Nemrég volt egy buli ahol az ő baráti társasága meg az enyém volt ott. Kicsit többet ittam a kelleténél így a legjobb barátnőmmel kimentünk levegőzni. Kb egy órát beszélgettünk odakint és mikor visszamentünk a lány ott nyomult a barátomra,simogatta a kezét meg egyre közelebb ült hozzá. Aztán a barátom meglátott és egyből odajött hozzám hogy jól vagyok-e. Nem nagyon akartam felhozni neki ezt az estet. Még csak 8 hónapja vagyunk együtt de úgy érzem szeretem és ő is engem
Csak ez a lány olyan bizonytalanná tesz.(18/l)
Szard le azt a lanyt
Ha szukseges tegyel neki kisebb jelzeseket h takarodjon a palidtol
Ha a palid majd vedi a csajt h csak baratok meg ilyenek dobd a fa*zba
Keress egy komolyabb pasit, akinek már nem a "baráti társaság" a fontos, hanem van saját lakása, kocsija, egzisztenciája.
Vagy ha még nem szeretnél felnőni, akkor legyen egy háromszor akkora "legjobb fiúhaverod" Kawasaki motorral mint a mostani pasid, aztán néha gyorsuljatok eggyet, a palid meg vigyoroghat messziről!
Bár lefogadom egyből nem az lesz az első kérdése, hogy jól vagy-e.
#3 Szóval az a "komolyabb", akinek nincsenek barátai? 🤔
A csajnak egyértelműen bejön a barátod, érthető, hogy bizonytalan vagy. De a barátod hogy reagál? Mutat valami érdeklődést, közömbös, vagy zavarja, amit csinál?
Én tuti hogy a csajjal kezdenék valamit
Ebbő nekem csak annyi jött le hogy a csaj nyomul
Ha a pasid akarna valamit tőle akkor már előtted összejött volna vele
A csajnak kell jelezni hogy mi a pája
Először finoman
Aztán ha nem ért belőle akkor durvábban
Szerintem ne tartsd magadban, nyugodtan beszélj a barátoddal erről, nem kell semmit sem szégyellni, én is ilyen voltam hogy féltem elmondani vagy inkabb szégyelltem vagy nem is tudom hogy fogalmazzam. Mindent ell kell mondanotok egymasnak hogy a másik tudjon javitani a hibáin.
A csajnak pedig állandóan utalnék rá hogy kopjon le, és oltogatnám 🙄😁😁😁 de csak szépen hogy vegyen vissza az arcabol kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!