Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy a barátom megcsal az anyukámmal?
Barátom kicsit több mint másfél éve került a családunkba. Minden nap itt van nálunk, már munka után is itt van, éppen aludni jár haza, ha éppen haza megy.
Nem régiben elkezdtünk bővíteni és anyám és a párom folyamatosan együtt akarnak lenni. Nem engem hív párom, hogy menjek vele lapátolni mondjuk a sódert hanem anyum. Vagy hívja be inni, hogy igyanak együtt. Lehet túl gondolom, de anya apát már egyszer megcsalta, apa tudja, de megbocsátott.
Azóta amióta ezt feltételezem kezdek eltávolodni tőle. Egyszerűen nem akarok vele szexelni sem már, de ez is megromlott még a tételezésem előtt.
Nagyon remélem, hogy nincs igazam. Remélem csak nagyon szeretik egymás társaságát,bár ez egy anyós vej kapcsolat, a sztereotípiák szerint ennek rossznak kellene lennie.
Messengeren is sokat beszélnek, mert a barátom csetfeje van mindig felül anyánál.
Valaki nyugtasson meg! Mit tegyek, hogy kiderüljön mi is ez, de ne tudják meg, hogy nyomozok.
Én 17l barátom 24f anyum 38l
Én is inkább anyud hívnám lapátolni, mint téged. Te vagy a párom, téged ahogy lehet kímélnélek. Ha olyan vagy mint az eddigi parjaim, akkor is anyudnak szólnék, csak, hogy iszik-e valamit. Az eddigi párjaim ki tudták nyitni a szájukat, ha kellett nekik valami, vagy felálltak és csinálták a dolgukat. Pl ha szomjasok voltak akkor mentek inni, nem kellett külön egy itató ember melléjük. De ugye az idősebbek néha bele feledkeznek jobban a munkába és egy kérdést esetleg megér nekik, meg ne rohangáljak kétszer, inkább rákérdeznék, hogy most nekem 5 perc szünet, te iszol valamit??
Anyósokkal eddig én is jóban voltam, szerettem a társaságukat is, jó dolog látni, hogy párom anyja is milyen. Volt akivel fél napot is voltam kettesben és akkor sem volt semmi.
Nem biztos, hogy nálatok is ez a helyzet, de nem kell mindíg rosszra gondolni.
Igen, valószínűleg megcsal téged.
Eltávolodott tőled, mással tölti az idejét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!