Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet hogy a barátom megcsal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a barátom megcsal?

Figyelt kérdés

Mikor ott voltam nála, azt mondta hogy hozzam neki oda az egyik ingèt ami a szekrénybe van, de mikor kinyitottam a szekrény legalján ott volt egy rózsaszín pár kesztyű ami nem az enyém..

A méretét tekintve az én kezemre épphogy jó lenne. (Elég kis kezem van nő léttemre)

Egyedül él, a családja messze èl külföldön és egy nővére van aki már 32 éves kétlem hogy az övé.

Nem merem még megkérdezni mert lehet valami butaság az egész. De olyan furcsa. A viselkedése semmit sem változott.

Honnan lehetne megtudni hogy ez az-e aminek látszik vagy nem?

Tudomásom szerint lány barátai sincsenek.

Nagyon köszönöm a segítséget. Nem tudom mit gondoljak.

19/l

2021. okt. 23. 19:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Sőt ami lehet még furcsább, az a kesztyű még gyerek kesztyűnek is elmenne. De nincs semmilyen fiatal lány családtagja se.
2021. okt. 23. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Viccnek álcázva kérdezz rá.

Jaa, amúgy szexi a pink kesztyűd, télen felveszed majd velem?

Vagy ilyesmi. Az a lényeg, hogy ilyesmit élőben kell, mert írásban nem látod a reakcióját.

2021. okt. 23. 19:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet!
2021. okt. 23. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Közel van a szülinapod vagy ilyesmi? Az se kizárt, hogy neked vette, egyébként egyet értek a kettes ötletével
2021. okt. 23. 21:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti novemberben van de az a kesztyű használt. És inkább gyerek kesztyű már ha a fazonjàt nézem.
2021. okt. 23. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
igen. b*zi.
2021. okt. 23. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is rá kéne kérdezned burkoltan.:)
2021. okt. 23. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
3%

Gyerek kesztyű?

Akkor mi a problémád? Gondolom, nem pedofil.

2021. okt. 24. 00:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg októberben senki sem hord kesztyűt. Kérdezz rá nyíltan, semmi bajod nem lesz tőle.
2021. okt. 26. 02:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2021. nov. 22. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!