Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sokat kértem tőle? Mi a véleményetek? Többi lent
Ez már egy hónapos sztori de azért érdekel ti mit gondoltok.
Volt barátnőm családja és az ő legjobb fiú "barátjának" a családja el mentek közösen kempingezni néhány napra.
Mint kiderült, az exem és a legjobb fiú haverja egy ágyban aludtak ami nekem nyilván nem tetszett amit én többször is mondtam neki de nem érdekelte.
Aztán amikor sokadjára is elmondtam,hogy nekem rosszul esik ez az egész akkor végül én lettem a hibás. Emiatt veszekedtünk és végül megígérte,hogy jó, nem fog vele egy ágyba aludni.
Kiderült,hogy ezt ő nem tartotta be és továbbra is a sráccal aludt egy ágyba ami miatt megint kiborultam. Néhány napra rá csak annyit mondott,hogy én zsarolom lelkileg, illetve egy köcsög vagyok és nem tudja mi lesz köztünk.
Mondta, hogy ő már nem érez irántam semmit úgyhogy szakít.
Mikor össze jöttünk megkért,hogy szakitsam meg a kapcsolatot minden lány barátommal... kérdés nélkül megtettem és többé nem beszéltem velük. De amikor én azt kérem,hogy ne aludjon egy másik sráccal egy ágyba akkor az már lelki zsarolásnak számít?
Szakítás után már rakta ki instára a segges képeket(amiket eddig sose csinált nagyon) nagyban megjelölve a srácot.
Most akkor ki is a köcsög? Szerintem jogos volt azt kérném,hogy ne aludjon vele együtt
Ha ő is azt kérte, hogy nem lehet lánybarátod, akkor jogos, hogy neki se legyen fiúbarátja, akivel együtt alszik. Nem illik olyat elvárni a másiktól, amit ő nem teljesít.
Viszont normális kapcsolatban senki se tiltja meg a másiknak, hogy kik lehetnek a barátai.
Te vagy a balek, és nem esik le, hogy az emberek 99%-a azért féltékenykedik, mert ő maga hajlamos a megcsalásra, és magából indul ki.
Most egy hülye exszel gazdagabb vagy, barátokkal kevesebb. Megérte?
Ha azt kérte tőled, hogy ne legyen lányokkal szorosabb kapcsolatod, akkor teljesen jogos elvárás, hogy neki se legyenek fiú barátai, főleg nem olyan, akivel együtt alszik. Szerintem hatalmas tiszteletlenség, hogy a barátja szemébe hazudott, és megszegte az ígéretét. A segges sztorikkal, és a jelölgetéssel csak féltékennyé akár tenni.
Kitartást kérdező, szerintem engedd el a csajt.
5) igen köszi:)
Már nagyjából túl vagyok rajta. Viszont a közös jó emlékek kicsit vissza fognak,de igyekszem
Igazából mégegy dolgot hozzá tennék ahoz amit a kérdésben írtam.
Szóval igazából nemcsak a lány barátaimtol "tiltott el"
Hanem igazából a haverjaimtól is amit konkrétan már nem mondott ki,hogy ne legyek velük.
Inkább mindig csak megsertődött amikor éppen nem vele foglalkoztam én pedig azt akartam,hogy neki a legjobb legyen szóval a haverjaimat elkezdtem ignoralni.
Már be látom,hogy ez szemétség volt a részemről,hogy a fiú barátaimal se tartottam fent a kapcsolatot. De a szakítás után ők ott voltak nekem és vissza "fogadtak" pedig lett volna okuk azt mondani,hogy hagyjam őket ezek után.
Szóval jah, ez a csaj nem volt jó hatással a többi emberi kapcsolatomra de ez részben az én hibám is
Friss hír kb 1oraja tudtam meg:
Össze jött a sráccal💀
8) Igen, nagyon örülök,hogy az a pitsa már nincs velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!