Kértem időpontot egy kerületi szakrendelőbe. Bőrgyógyászat másfèl hónap, reumatológia 2. Sokat járok orvoshoz, de azok rendszeres látogatások, csak így beesni nem szoktam, lesokkolódtam. Ez máshol is így van, vagy ez a nyar hatása, vagy?
Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 13:39
1/9 anonim válasza:
Szintén. 7. Kerület. Télen is így volt.
2/9 anonim válasza:
Igen, nálunk is így van.
Ezért ha sürgős, akkor bizony mi "beesünk".
3/9 anonim válasza:
Máshol is így van. Pl bp agglomeráció (15 km bptől) szakrendelő 50.000 lakosra van pl egy bőrgyógyász heti 4 órát és egy másik kéthetente 4 órát.
Diabetologus heti 5 órát rendel.
Reumatologus két hetente 6 óra.
Múltkor pont bőrgyógyásznál voltam, 6 hetet kellett várni. Akkor mondta az orvos, hogy a másik 4 napon más más város szakrendeleset látja el, a szabad délelőttök vagy délutánokon pedig egy magánklinikan dolgozik.
Szóval igen, baromi nagy orvos hiány van.
4/9 A kérdező kommentje:
Durva...:(
2019. júl. 24. 14:01
6/9 A kérdező kommentje:
Jesszus :O :(
2019. júl. 24. 14:54
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát egyébként! :)
2019. júl. 24. 14:55
8/9 anonim válasza:
Én nem értem az ilyen NER inkompatibilis embereket. Hát mit gondolsz a stadionok miből épülnek ?
9/9 anonim válasza:
A beteg a sok. Mert a neten mindenkit elküldenek orvoshoz csodakapszulákért, ahelyett, hogy életmódot váltana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!