Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatott, ha vegigpialta az éjszakát, és nem emlékszik semmire?
Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy a barátom elment egy fesztivalra( egy kisebb fesztivalra) a barátjával és annak a barátnőjével. Neki ezek mindig arról szólnak, hogy istenesen bebaszik és most reggel felhivott, hogy amúgy azt se tudja hol volt éjszaka és hogy konkrétan semmire nem emlékszik.
Én nem tudom miért, de egyszerűen sose tudtam benni 100%ig megbízni, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy baromira nincs semmi önbizalmam és mindig attól tartok higy úgyis talál majd magának valaki jobbat.
Szerintetek jogos a félelmem vagy csak tulreagalom?
aug. 10. 08:43
11/12 anonim válasza:
Pedig a 4-es nem írja rosszul. Nem a szex a kapcsolat alapja és fő célja. A mai világban az a szórakozás része. Ha mondjuk semmi jelét nem látnád ennek a nagy bulizási problémának, de mégis félredugott volna. Akkor fel se merülne benned ilyen és pedig megtörénhetne. Élnél (az összes fenti határozott válaszolóval együtt) abban tudatban, hogy minden happy, mert nem sejtesz semmit amit kérdeztél.
12/12 anonim válasza:
Ha megcsalt azt úgysem mondja el. Amúgy meg ne azon agyalj, hogy jobbat talál nálad. Inkább azon, hogy te találj nála jobbat magadnak. A leírtak alapján nem egy főnyeremény a gyerek. Nem lehet, hogy kapcsolatfüggő vagy és az egyedüllét félelme miatt vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!