Páromnak egy hete viszket a p. ncija. Megcsalhatott?
Egy hete nagyon viszket a párom p.ncija.
Nekem semmi bajom. Azt mondja, h vmi bnője mondta neki, hogy ez tőlem lehet. Mivel a makkon vannak olyan baktériumok, amelyek csak a nőknek okoznak tüneteket. Nekem is kezeltetnem kell magam. Ez mennyire igaz? Én nem voltam mással, ő megcsalhatott?
Nekem semmi tünetem sincs. Sosem volt semmi bajom.
Tünetek: viszketés állandóan, égő, csípő érzés pisilés után. Piros a hüvely kívül belül, megduzzadt.
Igen, előfordulhat. A női nemi szerv érzékenyebben reagál fertőzésekre. Ezeknek a fertőzéseknek a nagy része nem (csak) nemi úton terjed. Pl. nyilvános wc, munkahelyi wc, nem tiszta kézzel cserél tampon, sőt hormonális dolgok is okozhatnak hüvelyszárazságot és viszketést. Lehet felfázás is.
És igen, a partnert is kezelni kell sok esetben, mert visszafertőz, még akkor is, ha nála nem jelentkeznek panaszok.
Azonkívül, tapasztalat, nálam mensi után van ilyen, akkor az intenzívebb nemi élet után ugyanezek a panaszaim vannak.
El kell menni dokihoz, akkor volt megcsalás, ha klasszikus nemi betegséget állapítanak meg, de az nálad is okozna tüneteket előbb-utóbb.
Csak ebből megcsalásra gyanakodni értelmetlen dolog.
több "klasszikus" nemi betegséget is el lehet kapni ártatlan módokon.
szóval inkább beszéld meg a barátnőddel, mi a helyzet, ha bármi felmerül, mint hogy vádaskodsz.
Ehhez nem kell férelépni,se sex.
A hüvelyben,makkon,szájban van candida gomba egészséges mennyiségű.A nők nagy %-ékának az élete során legalább egyszer ez túl szaporodik éx gombát kap el.
Canesten krém+kúppal kezelje.
Gomba kialakulhat megfázástól,erős antibiotikum használatától,közôs törôlközötől,közös zuhanyzókban,nyilvános wc-ben hiaba nem ülsz rá könnyű fertőzéseket elkapni.
Ha borotválja ott magát és nem fertőtlenítette le a borotvát attól is stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!