Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Femiflo -t írt fel a nőgyógyás...

Femiflo -t írt fel a nőgyógyász. Azt mondta a páromnak is adjak belőle. De mennyit?

Figyelt kérdés

4 szem van a dobozba, a gyógyszertáros azt írta rá hogy heti 1x1.

Ebből mennyit kell adni a férjemnek? 1et vagy 2-t? A doki ezt nem mondta, én meg elfelejtettem. Most meg nem lehet elérni.

2014. jún. 19. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez valami fertőzésre kapott készítmény? Mert nem ismerem ezt a gyógyszert, csak feltételezem.

Mert akkor ugyanannyit neked, mint neki. Tehát 1-1 szem neked és neki ezen a héten, 1-1 szem jövő héten neked és neki.

2014. jún. 19. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:

volt h a páromnak külön 2 kapszulát írt a doki

volt hogy nekem 3at a páromnak 1et

különböző dokik voltak és más volt a neve de nem emlékszek

szerintem ha nem nagy a fertőzésed elég neki 1, ha nagyobb volt adj neki is 2t

gondolom kapsz kiegészítêst is ugye?

2014. jún. 19. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem adott másmilyen "kiegészítést". 2 szer volt hüvelygombám az elmúlt kb 3 hónapban, de most eldurvult a helyzet mert gyenge alhasi fájdalmam van egyhe vérzéssel pl aktus után. Ezért írta fel.
2014. jún. 19. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a gyógyszert, de hasonló okokból kaptunk mi is ilyesmit. A miénk 4-4 szemes volt (2 dobozzal kaptunk) és 4 héten keresztül kellett bevennünk. Annyi instrukciót kaptunk, hogy ugyanaznap kezdjük és ugyanazokon a napokon vegyük be őket 7 naponta.

Ebből gyanítom, hogy nálatok ez 2-2.

2014. jún. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!