Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalhatott, ha vegigpialta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatott, ha vegigpialta az éjszakát, és nem emlékszik semmire?

Figyelt kérdés

Tehát az van, hogy a barátom elment egy fesztivalra( egy kisebb fesztivalra) a barátjával és annak a barátnőjével. Neki ezek mindig arról szólnak, hogy istenesen bebaszik és most reggel felhivott, hogy amúgy azt se tudja hol volt éjszaka és hogy konkrétan semmire nem emlékszik.

Én nem tudom miért, de egyszerűen sose tudtam benni 100%ig megbízni, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy baromira nincs semmi önbizalmam és mindig attól tartok higy úgyis talál majd magának valaki jobbat.

Szerintetek jogos a félelmem vagy csak tulreagalom?

aug. 10. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jel nem utal megcsalásra, szóval túlreagálod. De amúgy minek vagy vele, ha nem tudsz benne teljesen megbízni?
aug. 10. 08:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Soha senkiben nem tudtam megbízni 100%ig, mert tényleg semmi onbecsulesem és önbizalmam sincsen. Ezért jarok pszichologushoz már lassan 1 éve, de eddig nem sokat segített sajnos
aug. 10. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom alapján aki annyira bebaszik, hogy nem emlékszik semmire, annak fel sem áll.

Szóval rugózhat rajta csaj, de kb olyan mint egy löttyedt lufi.

Az pedig nem igazán jó egy csajnak sem.

Ha csajozni menne, akkor nem inná magát atomra.

aug. 10. 09:04
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
A 3-as teljesen jól leírta a dolgot. A másik dolog, hogyha volt is bármilyen szex, az miért is baj ilyen szinten? MIért is kell ezen rágódni? Tegyük fel valaki megspriccoltatta a farkát a pasidnak. Hát akkor megtörtént, mégis hozzád megy vissza, senki nem lett ettől kevesebb. Azért egy ilyen fesztivál dolog nem ugyanaz mintha rendszeresen átjárna a szomszédhoz vagy a hugodhoz. Azon már lehetne aggódni, de így????
aug. 10. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4-es ezért én nem örülnék neki ha ez történt volna.

Amúgy még a havert és a nőjét is meg lehet kérdezni.

aug. 10. 10:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát a haverja és a barátnője elég hamar elmentek aludni mert ez egy ilyen satrazos cucc
aug. 10. 11:21
 7/12 A kérdező kommentje:
4es azért ez szerintem nem így mukodik. Én sose tudnék ilyet tenni a barátommal mert egyszerűen nem lenne rá vagyodasom hiszen nagyon nagyon szeretem
aug. 10. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Itt inkább az a gond, hogy hogyan lehet valaki olyan részeg, hogy kiüti magát?

EZ önmagában is baj, amiből később nem fog jó kisülni. Szerintem ezt beszéld meg vele.

aug. 10. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

4

Tehát, ha kiderül hogy a barátnőd pl. a Balaton Soundon beszállt egy hármasba, utána meg hazajön mintha mi sem történt volna, akkor te megbocsátod mert "hozzád jött vissza"?

Egyébként válasza a kérdésre: Egy kicsi rsély van rá, de én se tartom valószínűnek.

aug. 10. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok ilyen van akkor az azért vészes szerintem
aug. 10. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!