Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatott, ha vegigpialta az éjszakát, és nem emlékszik semmire?
Tehát az van, hogy a barátom elment egy fesztivalra( egy kisebb fesztivalra) a barátjával és annak a barátnőjével. Neki ezek mindig arról szólnak, hogy istenesen bebaszik és most reggel felhivott, hogy amúgy azt se tudja hol volt éjszaka és hogy konkrétan semmire nem emlékszik.
Én nem tudom miért, de egyszerűen sose tudtam benni 100%ig megbízni, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy baromira nincs semmi önbizalmam és mindig attól tartok higy úgyis talál majd magának valaki jobbat.
Szerintetek jogos a félelmem vagy csak tulreagalom?
Tapasztalatom alapján aki annyira bebaszik, hogy nem emlékszik semmire, annak fel sem áll.
Szóval rugózhat rajta csaj, de kb olyan mint egy löttyedt lufi.
Az pedig nem igazán jó egy csajnak sem.
Ha csajozni menne, akkor nem inná magát atomra.
4-es ezért én nem örülnék neki ha ez történt volna.
Amúgy még a havert és a nőjét is meg lehet kérdezni.
Itt inkább az a gond, hogy hogyan lehet valaki olyan részeg, hogy kiüti magát?
EZ önmagában is baj, amiből később nem fog jó kisülni. Szerintem ezt beszéld meg vele.
4
Tehát, ha kiderül hogy a barátnőd pl. a Balaton Soundon beszállt egy hármasba, utána meg hazajön mintha mi sem történt volna, akkor te megbocsátod mert "hozzád jött vissza"?
Egyébként válasza a kérdésre: Egy kicsi rsély van rá, de én se tartom valószínűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!