Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megcsalhatott vagy mi oka lehet ?

Megcsalhatott vagy mi oka lehet ?

Figyelt kérdés

A férjemmel mostanában kevesebbet voltunk együtt , majd próbálkoztam nála de nem nagyon akarta csak este adta be a derekát.

Kiderült, hogy valami nem oké mert a végén rákérdeztem és elmondta , hogy kicsit fáj neki. Megmutatta és meglepődtem mert a fityma vége teljesen körbe volt repedezve mintha bevágdosták volna. Mondtam menjen el orvoshoz , de azt mondta majd begyógyul nem lesz baja. Aztán mar 2-3 honap szex nélkül (mert gondoltam majd jelzi ha akarja ne stresszeljen miatta ra se kérdeztem ) szóval kicsit kellettem ma magam neki de semmi.. kérdeztem h baj van még? Azt mondta fáj neki mert be van szűkülve most meg. Mondta majd megbeszéljük. Nem nagyon értek ehhez a férfi betegséghez de eddig semmi baja nem volt szűkülete se pedig több éve együtt vagyunk gond nélkül. Ez nem gyerekkorban alakul ki?

Nem tudok aludni mert az a gondolat fészkelte be magát az agyamba, hogy ezt összeszedhette mástól is? Vagy ez most mi annyi mindent olvasok neten nem tudom mit gondoljak..

2022. febr. 10. 00:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ti félévente vagytok együtt? Ha 3 hónap alatt nem múlt el, küld el azonnal bőrgyógyászhoz! Ez egyáltalán nem tipikus nemi betegség tünet, de majd az orvos megmondja, hogy mi a baja.
2022. febr. 10. 00:24
 2/19 A kérdező kommentje:

Hát a 2-3 hónap nem tudom miért fél év. Ez csak most volt ennyi meg . de nem tudom pontosan kb lőttem be 2-3 ra.

Mióta megszültem az átlag heti 2 lecsökkent 2 hetente egyre.

Igazából a sok munka meg a másfél éves nem alvós fiunk mellett ez is jó aránynak tűnt nekem 10 év után. De nem is ez a kérdés. A repedezés elmúlt neki most a szűkületre fogta , hogy szorítsa ha merev. De nem ment bele mert késő volt így holnap gondolom újra feljön a téma majd. Így ma nem is mutatta meg.

2022. febr. 10. 00:31
 3/19 anonim ***** válasza:
25%

Bocsánat, a leírás úgy szólt, hogy nem voltatok együtt x ideig, utána 3 hónapja nem gyógyul, minden esetre ez nem 2 hetente egy...

Ha szétrepedezett, és heges az szoríthat, de ez elkerülhető lett volna, ha orvoshoz megy! Ti meg kezdjetek el beszélgetni, meg szexelni, különben lőttek a kapcsolatotoknak.

2022. febr. 10. 00:50
 4/19 A kérdező kommentje:
Szerintem olvasd újra a leírást.
2022. febr. 10. 00:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát a félredugásnak is van minden jele, az egyik ez, de nem a fizikai problémái. A leírásod alapján ez a gáz. Majd megbeszéljük.....lelki okok, máshol jár.
2022. febr. 10. 01:02
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
De amúgy nem vagytok olyan viszonyban, hogy őszintén mondja el, mi van? Ha fizikális, akkor elmondja kamu nélkül, ha nem, akkor.........majd megbeszéljük. Megértelek, hogy szar, de nem ide írnék, hanem vele beszélnék. A reakciók, tekintet mindent elmond.
2022. febr. 10. 01:06
 7/19 A kérdező kommentje:
Mikor belementem jobban annyit mondott mindíg erőltetem. Aztán ez kicsit földhöz vágott és próbálok nem "erősködő" lenni.
2022. febr. 10. 01:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Többnyire ha hegyi beszédet tartok csendben végighallgatja aztán annyit mondd ne veszekedjek már megint
2022. febr. 10. 01:13
 9/19 A kérdező kommentje:
De a lényeg, hogy ez nem nemi úton terjedő betegség akkor.
2022. febr. 10. 01:15
 10/19 A kérdező kommentje:

Többször rákérdeztem van e valakije és csak azért vannak ezek az indokok de mindíg megnyugtat , hogy szeret dehogy van neki valakije nyugodjak meg stb

Sokszor viccelt is , hogy ideje se lenne szeretőt tartani mellettem.

2022. febr. 10. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!