Megcsalhatott vagy mi oka lehet ?
A férjemmel mostanában kevesebbet voltunk együtt , majd próbálkoztam nála de nem nagyon akarta csak este adta be a derekát.
Kiderült, hogy valami nem oké mert a végén rákérdeztem és elmondta , hogy kicsit fáj neki. Megmutatta és meglepődtem mert a fityma vége teljesen körbe volt repedezve mintha bevágdosták volna. Mondtam menjen el orvoshoz , de azt mondta majd begyógyul nem lesz baja. Aztán mar 2-3 honap szex nélkül (mert gondoltam majd jelzi ha akarja ne stresszeljen miatta ra se kérdeztem ) szóval kicsit kellettem ma magam neki de semmi.. kérdeztem h baj van még? Azt mondta fáj neki mert be van szűkülve most meg. Mondta majd megbeszéljük. Nem nagyon értek ehhez a férfi betegséghez de eddig semmi baja nem volt szűkülete se pedig több éve együtt vagyunk gond nélkül. Ez nem gyerekkorban alakul ki?
Nem tudok aludni mert az a gondolat fészkelte be magát az agyamba, hogy ezt összeszedhette mástól is? Vagy ez most mi annyi mindent olvasok neten nem tudom mit gondoljak..
Hát a 2-3 hónap nem tudom miért fél év. Ez csak most volt ennyi meg . de nem tudom pontosan kb lőttem be 2-3 ra.
Mióta megszültem az átlag heti 2 lecsökkent 2 hetente egyre.
Igazából a sok munka meg a másfél éves nem alvós fiunk mellett ez is jó aránynak tűnt nekem 10 év után. De nem is ez a kérdés. A repedezés elmúlt neki most a szűkületre fogta , hogy szorítsa ha merev. De nem ment bele mert késő volt így holnap gondolom újra feljön a téma majd. Így ma nem is mutatta meg.
Bocsánat, a leírás úgy szólt, hogy nem voltatok együtt x ideig, utána 3 hónapja nem gyógyul, minden esetre ez nem 2 hetente egy...
Ha szétrepedezett, és heges az szoríthat, de ez elkerülhető lett volna, ha orvoshoz megy! Ti meg kezdjetek el beszélgetni, meg szexelni, különben lőttek a kapcsolatotoknak.
Többször rákérdeztem van e valakije és csak azért vannak ezek az indokok de mindíg megnyugtat , hogy szeret dehogy van neki valakije nyugodjak meg stb
Sokszor viccelt is , hogy ideje se lenne szeretőt tartani mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!