Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megcsalhatott vagy mi oka lehet ?

Megcsalhatott vagy mi oka lehet ?

Figyelt kérdés

A férjemmel mostanában kevesebbet voltunk együtt , majd próbálkoztam nála de nem nagyon akarta csak este adta be a derekát.

Kiderült, hogy valami nem oké mert a végén rákérdeztem és elmondta , hogy kicsit fáj neki. Megmutatta és meglepődtem mert a fityma vége teljesen körbe volt repedezve mintha bevágdosták volna. Mondtam menjen el orvoshoz , de azt mondta majd begyógyul nem lesz baja. Aztán mar 2-3 honap szex nélkül (mert gondoltam majd jelzi ha akarja ne stresszeljen miatta ra se kérdeztem ) szóval kicsit kellettem ma magam neki de semmi.. kérdeztem h baj van még? Azt mondta fáj neki mert be van szűkülve most meg. Mondta majd megbeszéljük. Nem nagyon értek ehhez a férfi betegséghez de eddig semmi baja nem volt szűkülete se pedig több éve együtt vagyunk gond nélkül. Ez nem gyerekkorban alakul ki?

Nem tudok aludni mert az a gondolat fészkelte be magát az agyamba, hogy ezt összeszedhette mástól is? Vagy ez most mi annyi mindent olvasok neten nem tudom mit gondoljak..

2022. febr. 10. 00:09
1 2
 11/19 Savlekotő ***** válasza:
45%
Tehát könyörögsz a heti egyért is, te vígan el vagy így is de lehet ő meg vígan el van mással mert veled csak akkor hajlandó ha már unja a könyörgést.. De beszélgetni nem tudtok nem őszinte, harit, beszol, máshol jár, ennek annyi..
2022. febr. 10. 01:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Az viszont sokat mondó, hogy az ember azt is elmondja, hogy fáj a feje, rossz a gyomra, a te párod meg azt sem, hogy rojtos a farka sebektől.
2022. febr. 10. 01:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Szuper , ne ostorozzatok ilyennel azt nem élném túl.
2022. febr. 10. 01:23
 14/19 Savlekotő ***** válasza:
Akkor talán kommunikáció? És több szex, de ha tényleg neked azt úgy kell ki erőszakolni régóta ahogy olvasom nem értem miért most kezdesz felni?
2022. febr. 10. 01:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Mert hiszem , hogy tényleg nincs senkije. Mindíg időben ér haza , velünk tölti a szabadidejét. A kasszából nem tünik el pénz.. gondolni se gondoltam eddig erre amíg ez a betegség nem jött
2022. febr. 10. 01:27
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Miért nem érted amit mondunk? Ne a megcsalás legyen a fő gondod!

Nem beszélgettek, és nincs szex, ilyen alapon a szomszédod is lehetne, őt is látod minden nap.

2022. febr. 10. 01:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért vagy vele, aki nem akar tenni a saját egészségéért?
2022. febr. 12. 10:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb korban szűkület kialakulhat cukorbetegség miatt is. Az még hatással lehet az erekcióra és libidóra is, ami miatt lehet, hogy nem kíván annyira, vagy ha igen, nem akarja megkockáztatni, hogy nem elég kemény.

Érdemes lenne egy vércukrot is mérni, hátha "csak" ennyi van a háttérben.

2022. febr. 12. 16:01
 19/19 Savlekotő ***** válasza:
0%
Aki leírta h kell szex le van pontozva pedig itt van a kutya elásva,a megcsalás fő oka h elhanyagolva érzi magát a másik v nem jó nem elég a szex,sorolhatnám,és sokaknál minimális kommunikáció se megy pedig elvileg társak..
2022. febr. 12. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!