Feleségem HPV gyanús, ezek szerint megcsalhatott?
Nem értem, hogy mit rinyáltok??!!! Nem veszitek észre h ez a pasi azt se tudja, hogy milyen betegségről van szó??
Egyszerűen csak rákérdezett mert nem tudja és kész!!! És biztos, hogy csak azért kérdezi, mert halvány fingja sincs, és még csak nem is vett észre egcsalási jeleket...Csak a HPV-t szerette volna megtudni...
Nem kell egyből a torkának ugrani. Hanem az okoskák magyarázzákk el neki.
Ti normálisak vagytok??
A HPV nem egyenlő a méhnyakrákkal!
Tény, hogy okozhatja, de ha valakinek van HPV vírus, még nem biztos, hogy rákban fog meghalni, sőt, az sem, hogy kialakul neki.
Ha időben elcsípik (az évi, félévi ellenőrzés elég) a rákmegelőző állapotot, 100%-ban gyógyítható!!!
Kérdező, nem biztos, hogy megcsalt a feleséged. Szerezhette téged megelőző parnerektől korábban, illetőleg tőled is (te is kaphattad korábbi partnertől).
Nem okoz azonnal tünetet, évek telhetnek el, mire felmerül a "gyanú".
nagy eséllyel méhnyakrákos??? minek ír ide, akinek fingja sincs a vírusról? a több száz típusa közül még az a néhány is, ami ellen oltanak, az is elmúlik tünetmentesen(mindössze a nők 10%-nál marad tartós fertőzöttség). sosem bizonyították, hogy rákot okoz, csak néhány típusát gyakrabban mutatták ki méhnyakrákos nőkben, mint a többit és kísérletesen kimutattak olyat, hogy bizonyos körülmények között okozHATnak rákot. a nők 80%-a alapjáraton fertőzött HPV-vel, mégsem mindenki méhnyakrákos. könyörgöm legalább olvassatok, mielőtt írjátok a hülyeséget.
a feleséged pedig elkaphatta előző partnertől.
Első kettő, nem vagytok komplettek... Milyen méhnyakrák? Méhnyakrákról szövettani eltérés esetén lehet beszélni, P5-ös eredménynél. A HPV egy vírustörzs, van vagy 80 alfaja, ebből néhány okozHAT idővel méhnyakrákot, ha nem kezelik. A nők többsége élete során átesik valamilyen HPV fertőzésen, a szervezet jellemzően 1-2 év alatt magától legyűri.
Ez az egyik. A másik meg, hogy én is voltam már HPV gyanús úgy, hogy kizárólag a párommal volt nemi életem. Ez az együttélésünk 6. évében történt. Neki előttem volt 4-5 partnere összesen.
A harmadik dolog, hogy a méhnyakrák szűrésen NEM CSINÁLNAK HPV tesztet, azt külön kérnie kell az orvosnak gyanú esetén. Minden más gyulladádos elváltozás hasonló tüneteket, citológiai eredményt hoz /ezt egy HPV specialitsa orvos mondta nekem az én "gyanú" eredményemre/, tehát hacsak nem HPV teszt eredményéről beszélünk - márpedig nem arról beszélünk, mert ha azt csináltak volna akkor vagy pozitív, vagy negyatív lenne az eredmény, nem pedig gyanú.
Tehát ami most - szerintem - történt, hogy a méhnyakrák szűrésen az eredménye P2 lett, csak van valami pici gyulladásra utaló jel, ezért írták oda, hogy szóba jöhet HPV.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!