Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy párkapcsolatban meddig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban meddig lehet tolerálni?

Figyelt kérdés
aug. 8. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked miért jó vele? Erre tudsz válaszolni kérdező?
aug. 9. 15:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem jó,de azért tűrök hogy a végén ne bánjam meg hogy nem tettem semmit, hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen. De nem sokáig már. Úgy érzem hogy feleslegesen kapaszkodok.
aug. 11. 11:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Később azt fogod megbánni, hogy ennyi időt pazaroltál rá.
aug. 11. 11:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Már most kezdem , de nem tudom hogyan lehet valakivel szépen szakítani. Meg az az igazság hogy én szeretem őt még mindig , de viszont lábtörlő se akarok lenni. Valahol úgy érzem felesleges valahol meg azt hogy adjak neki időt. De kezdem unni
aug. 11. 11:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Kezdem utálni azokat a dalokat is pl amit együtt hallgatunk. Sokat sírok mostanában pont ezért, hogy így érzem
aug. 11. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szépen. Megmondod neki, hogy ezért meg ezért meg ezért már nem akarod a kapcsolatot folytatni. És ebből nem engedsz. Ne legyél saját magad ellensége. "azért tűrök hogy a végén ne bánjam meg hogy nem tettem semmit": ez a mondat értelmezhetetlen.
aug. 11. 11:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Leülsz és elmondod neki, hogy te így nem vagy boldog, és ezért szakítasz.

Nem kell drámázni, meg leszólni, hogy miatta van az egész.

Neked így nem jó, és kész.

aug. 11. 12:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az a baj hogy nekem jobban fájhat mint neki
aug. 11. 13:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor boldog vagy ebben a kapcsolatban vagy nem? Amúgy meg ha neki nem hiányoznál, az már önmagában ok a szakításra. Neked meg majd jön másik. Nem ő volt az egyetlen kapcsolat az életedben.
aug. 11. 13:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Amíg számodra élhető.

De, ha ez a kérdés már felvetődött benned, ideje odébbállnod. :)

aug. 11. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!