Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban meddig lehet tolerálni?
Figyelt kérdés
aug. 8. 22:57
11/20 anonim válasza:
Neked miért jó vele? Erre tudsz válaszolni kérdező?
12/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem jó,de azért tűrök hogy a végén ne bánjam meg hogy nem tettem semmit, hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen. De nem sokáig már. Úgy érzem hogy feleslegesen kapaszkodok.
aug. 11. 11:46
13/20 anonim válasza:
Később azt fogod megbánni, hogy ennyi időt pazaroltál rá.
14/20 A kérdező kommentje:
Már most kezdem , de nem tudom hogyan lehet valakivel szépen szakítani. Meg az az igazság hogy én szeretem őt még mindig , de viszont lábtörlő se akarok lenni. Valahol úgy érzem felesleges valahol meg azt hogy adjak neki időt. De kezdem unni
aug. 11. 11:53
15/20 A kérdező kommentje:
Kezdem utálni azokat a dalokat is pl amit együtt hallgatunk. Sokat sírok mostanában pont ezért, hogy így érzem
aug. 11. 11:55
16/20 anonim válasza:
Nem kell szépen. Megmondod neki, hogy ezért meg ezért meg ezért már nem akarod a kapcsolatot folytatni. És ebből nem engedsz. Ne legyél saját magad ellensége. "azért tűrök hogy a végén ne bánjam meg hogy nem tettem semmit": ez a mondat értelmezhetetlen.
17/20 anonim válasza:
Leülsz és elmondod neki, hogy te így nem vagy boldog, és ezért szakítasz.
Nem kell drámázni, meg leszólni, hogy miatta van az egész.
Neked így nem jó, és kész.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az a baj hogy nekem jobban fájhat mint neki
aug. 11. 13:04
19/20 anonim válasza:
Most akkor boldog vagy ebben a kapcsolatban vagy nem? Amúgy meg ha neki nem hiányoznál, az már önmagában ok a szakításra. Neked meg majd jön másik. Nem ő volt az egyetlen kapcsolat az életedben.
20/20 anonim válasza:
Amíg számodra élhető.
De, ha ez a kérdés már felvetődött benned, ideje odébbállnod. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!