Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm jóban van az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm jóban van az exemmel. Mit tudnék ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
A barátnőm jóban van az exemmel sőt majdnem minden nap beszélnek, de csak személyesen. Nagyon irritáló olyankor a közelükben lenni, hiszen egyértelműen ki nem állhatom az exemet... mondtam már neki, hogy ez zavar és mondta, hogy megérti de a válasz csak annyi volt, hogy ő nem tudja magáról levakarni. Szerintem ez így kész vicc és tudja ő is, hogy ez nem normális. Engem zavar a gondolat, hogy őt ez nem zavarja mit csináltam azzal a személlyel azelőtt mielőtt vele (a barátnőmmel) lennék együtt. Mi erre a normális megoldás, úgy, hogy megértse és tegyen is az ellen valamit, hogy ez ne kergessen őrületbe? Válaszotokat előre is köszönöm.

2024. júl. 11. 07:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mondd meg az exednek, amikor hárman vagytok, hogy már kértelek, hogy húzz el a barátnőm közeléből, mi nem világos?
2024. júl. 12. 04:55
 22/29 anonim ***** válasza:

"ő nem tudja magáról levakarni."

Nem tudja? Én BÁRKIT le tudok magamról vakarni. Élőben elsétálok, neten pedig rámegyek a tiltás gombra. Ezeket a képességeket érdemes megtanítani a barátnődnek, szerintem le lesz nyűgözve, hogy létezik ilyen. Ha én írkálnék nonstop a barátnődre, akkor velem is mindig beszélgetne, mert én sosem hagyom abba az írkálást?

2024. júl. 12. 12:45
 23/29 anonim ***** válasza:
Egyébként nem lehet annyira erőltetni azt, hogy mit csináljon a másik. Ha tiltasz, akkor hazudni fog, és mögötted csinálja. Szóval én ezért úgy vagyok a párommal például, hogy megkérem valamire, ha nem csinálja, elfogadom, hogy ez nem fog működni, és továbbállok, ha úgy érzem. Azzal jó együtt lenni, akinél nem kell kontrollálgatni semmit sem, hanem megért. Én a hozzád hasonló kapcsolatokból mindig kiléptem. Élni akarok, a párommal élvezni akarom az életet, és nem azon agyalni, vajon mi megy a háttérben rólam.
2024. júl. 12. 12:47
 24/29 anonim ***** válasza:

Az ex az tabu téma.. szal én úgy emléksz a FÖld összes nője hisztizne 3 hónapig meg nem lenne szex.. ha mi beszélünk az exünkkel akár egyszer is.

szóval aki egy kicsit is fair az dettó nem dumcsizik se a saját exével se a tiéddel.

Én azt hittem ez alap :DD de ha meg leszarja hogy téged ennyire zavar felmerül a kérdés mennyire vagy fontos neki.

2024. júl. 12. 13:29
 25/29 anonim ***** válasza:

Ha barátnők, akkor el kell fogadni, abba nem szólhatsz bele.

Ha nem tudja levakarni, de terhes neki, akkor egy kicsit lehetne vele egyenesebb, határozottabb. Nem a ghostingolást javaslom, mint a #21, az elég alpári, nem is a hazudozást, hogy kikezdett velem... ezek poénnak elmennek, de amúgy szánalmasak. Egyszerűen mondja azt, hogy bocs, de nem szeretnék veled többet találkozni, beszélni, kérlek, tartsd ezt tiszteletben!

És ezután megcsappan a találkozások száma, főleg, ha nem mondja el, hogy hova megy, mit csinál, és ezek után nem reagál semmire, csak mindig ennyit mond.

De esélyes, hogy veled nem egyenes, és nem nem bírja levakarni, hanem nem is akarja, ő el van vele.

Akárhogy is: valakivel nem őszinte, és az gáz.

2024. júl. 12. 14:42
 26/29 anonim ***** válasza:
de beleszólhat.. mert az ő exe volt, nem egy ismeretlen csajszi
2024. júl. 12. 14:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Elmondhatja, hogy zavarja, de ha barátnők, el nem tilthatja. Még akkor sem, ha az exe. Annyit várhat el tőle, hogy úgy találkozzon vele, hogy ő ne legyen ott, ne szervezzen közös programot, ne hívja olyan helyre, ahol együtt vannak. Hogy a barátnője a szabadidejében, amikor nincs vele, kivel találkozik, azt nem szabhatja meg.
2024. júl. 12. 14:56
 28/29 anonim ***** válasza:
eltiltás, vagy megkérés.. csavargathatjuk itt a szinonimákat.. de zavarja őt, és szar hogy találkoznak.. ennyi.
2024. júl. 12. 15:08
 29/29 anonim ***** válasza:

Talán rendezni kéne magában, hogy miért zavarja, és kommunikálni kellene. Az tudod csodákra képes. Csakúgy mint a kommunikáció hiánya, csak az olyan csodára, hogy csodásan tönkre tud tenni egy kapcsolatot.

Tudod, Juliska, Rózsi az exem volt, és a mai napig haragban vagyunk, én egyáltalán nem tudok megbízni benne, és szerintem ő sem akar jót nekem.

És amikor találkoztok, beszéltek, az engem mindig szorongással indulattal tölt el, mert attól tartok, hogy valamit kavar, ill. nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy rólam is beszélgettek, amit nagyon nem szeretnék.

Ebben máris az van, hogy sokkal jobban megérti a barátnőd az érzéseidet, és nem csak azt, hogy eltiltod, és megválogatod a barátait

Aztán lehet, hogy azt mondja a barátnőd, hogy Jaj, Béla, ez csak a te fejedben van így, Rózsi már rég túllépett rajtad, amúgy csak szépet mond rólad, amikor szóba kerülsz, és én nem is hagynám, hogy csúnyát mondjon, és igazán bízhatnál bennem annyira, hogy nem beszélem ki a dolgainkat, szóval nyugi, szeretlek, de Rózsival továbbra is szeretném tartani a kapcsolatot, mert rettentő okos, vicces. De megértem, hogy zavar a jelenléte, nem fogok olyan programot szervezni, amiben hármasban lennénk, és így nem lesz kínos neked.

Az eltiltás és a megkérés egyáltalán nem ugyanazt jelenti, az egyik parancs, a másik kérés.

2024. júl. 12. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!