Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miert harcol az ellen h ott legyek vele egy-két buliban?
1/1
úgy gondoltam, h csak ketten egymással ilyenkor, a barátnői nélkül
Van ilyen ismerősöm, de őt nem zavarja ha ott a palija. Ugyan úgy lemegy táncolgatni másokkal és kábulatig issza magát. Palija se foglalkozik vele hisz így ismerkedtek meg xd.
Én nem örülnék neki, ha nem merne "felvállalni". Szerinted mit csinálhat egy buliban? Sok jó és szép dolgot kétlem. :3
Ha annyira szereted akkor megértelek, hogy elviseled, de ha nem adnád oda érte az életedet is, akkor én passzolnám a csajt. De ez csak saját vélemény.
23/F
Tudom hogy mindenki imad bulizgatni meg ilyenek.
De a legtobb esetben el csattan egy ket fogdosas, meg ha nem is akarja az illeto.
Meg aztan piasan egy ket csok, ha nem tobb.
Annyi ilyen kerdes jon ide es csak azok szoktak erre azt mondani hogy "nem problema", akik ugyanezt csinaljak mint a te csajod, vedve magukat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!