Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek ez ellen valamit? Vajon minden rendben van velem?
Egész tinikoromat úgy éltem le, hogy nem voltak túl nehéz helyzeteim, nem kellett sok dolog miatt aggódnom. Ebből kifolyólag nem voltam egy érzelmes típus, nem is sírtam sokat, max párszor egy évben.
Azonban nemrég megismertem egy lányt, akivel azóta (5 hónapja) kapcsolatban vagyunk, minden szuper köztünk, csak egy komoly gondom van: nagyon sokszor sírok miatta és nem tudom, hogy ez normális-e.
Hiába tudom, hogy hamarosan ismét látom őt, mindegyik távozásakor elöntenek az érzelmek, és van, hogy egy órát is sírdogálon miatta. Mindez azért lep meg, mert éveken keresztül sosem volt ilyen, még csalódások esetén sem sírtam és ez pont most jött elő, amikor a legboldogabbnak kéne lennem.
Szerintetek minden oké velem, vagy ezzel tenni kéne valami?
19F
#1 Nem örömkönnyek, az tuti... Az van bennem, hogy mennyire jó volt minden, ameddig itt volt, de ezeknek most (egy időre) vége és általában a gondolatsor folyamán ennél a pontnál borulok ki.
Leginkább a hiánya az, ami ennyire elkeserít, csak azt nem tudom, hogy ez mennyire normális.
Egy bizonyos értelemben/mértékben szerintem viszont normális.
Miért lenne baj, ha szomorú vagy, amikor x időre eltávolodtok egymástól? Ha tegyük fel mondjuk valamilyen dühroham követné a sírdogálást akkor lenne gond.
De így szerintem nem gáz. Én lassan 3 év után is olykor elsírom magam, amikor elindul dolgozni vagy haza. Szereted és hiányzik. Ennyi.
19/L
Ha egy órát is sírdogálsz 19 évesen azért, mert mondjuk holnapig vagy holnaputánig nem látod, az nem normális. 2 perc normális lenne (ez az "elsírom magam" kategória).
#4 Az "olykor elsírom magam" normális, a "nagyon gyakran sírok miatta, akár 1 órát is" az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!