Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm jóban van az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm jóban van az exemmel. Mit tudnék ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
A barátnőm jóban van az exemmel sőt majdnem minden nap beszélnek, de csak személyesen. Nagyon irritáló olyankor a közelükben lenni, hiszen egyértelműen ki nem állhatom az exemet... mondtam már neki, hogy ez zavar és mondta, hogy megérti de a válasz csak annyi volt, hogy ő nem tudja magáról levakarni. Szerintem ez így kész vicc és tudja ő is, hogy ez nem normális. Engem zavar a gondolat, hogy őt ez nem zavarja mit csináltam azzal a személlyel azelőtt mielőtt vele (a barátnőmmel) lennék együtt. Mi erre a normális megoldás, úgy, hogy megértse és tegyen is az ellen valamit, hogy ez ne kergessen őrületbe? Válaszotokat előre is köszönöm.

2024. júl. 11. 07:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

jézusom.. minnyá kérdőívet is csatol a szakdolgozatából az ember :D

túlagyaljátok.

zavar téged, egy pár vagytok.. megbeszélitek.

2024. júl. 11. 09:23
 12/29 anonim ***** válasza:
67%

Ha ilyen szinten zavar az exed jelenléte, akkor még nem szerettél ki belőle, az új barátnődet meg még nem szereted.

Minek jöttetek egyáltalán össze addig, amíg nem vagy képes 100%-ban közömbösen viselkedni az exeddel?

2024. júl. 11. 10:22
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

"Engem zavar a gondolat, hogy őt ez nem zavarja"

Fordítsuk le magyarra: zavar, hogy barátnőd érett és értelmes, és nem egy betegesen féltékeny, ősember szintjén álló véglény.

2024. júl. 11. 13:15
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként meg gyanítom, nem csak azután ismerték meg egymást, hogy te összejöttél a mostani barátnőddel. Innentől kezdve semmi jogod beleszólni, hogy ők jóban vannak. (Amúgy se lenne, de így főleg nincs.)
2024. júl. 11. 13:16
 15/29 anonim válasza:
62%
Környékezd meg az exedet, megoldódik minden.
2024. júl. 11. 20:22
 16/29 anonim ***** válasza:
Tehát az exed és mostani párod jóban vannak? Vagy a párod csak megtűri, hogy ott van? Nem tudja levakarni, vagy nem is akarja?
2024. júl. 11. 20:48
 17/29 anonim ***** válasza:
50%
12-es baromságokat beszélsz.. ez hogy exe meg mostani bnője locsifecsiznek nonstop rohadt irritáló lehet én megértem. Az a normális ha zavar.
2024. júl. 11. 22:02
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy a barátnődet nem zavarja a gondolat hogy mit csináltál azzal a lánnyal, egy jel arra hogy biszex talán, és benne lenne hármasban.

Vagy lehet már a tudtod nélkül csinálják közösen.

Szerintem hozd fel a hármas dolgot, hátha szerencséd lesz.

Most miért ne lenne jó élmény két ismert lánnyal csinálni? jó lesz.

2024. júl. 12. 01:39
 19/29 A kérdező kommentje:

Aki ilyesmit ír, hogy hármas azon csak nevetek sajnálom :D

Válaszolva pár dologra igen, már előtte is jóban voltak mielőtt összejöttem volna a jelenlegi barátnőmmel, ha a köszönőviszonyt jónak lehet nevezni... alapból érdekes, hogy miután összejöttünk többet akar az exem a barátnőm közelébén lenni és konkrétan csak pletykázik neki folyamatosan.

Undorodom az exemtől, de tényleg mert egy mocskos féreg, ezért sem értem mi zajlik a barátnőm fejében, annak ellenére én elmondtam milyen volt velem és hogy ez most miért is zavar. Köszönöm a viszonylag értelmes válaszokat! Tudom nem írtam le részletesen mindent, de bármilyen információ segít akkor csak kérdezzetek.

2024. júl. 12. 03:19
 20/29 anonim ***** válasza:

"Undorodom az exemtől, de tényleg mert egy mocskos féreg"

Meg van hát a kulcsa a rejtélynek. Most is így viselkedik azzal, hogy ragad a barátnődre, mert szét akarja fúrni a kapcsolatotokat. A barátnőd viszont nem elég határozott, hogy elhárítsa. Neked kell benne segítened őt, de azzal, hogy egyre ingerültebb vagy, csak kettőtök kapcsolata alatt vágod a fát.

Amikor mindhárman ott vagytok, akkor szembesítsd azzal, amit tett veled, ha qrva volt, akkor azzal és nyomatékosan kérd meg, hogy húzzon el a barátnőd közeléből, mert nem engeded megmérgezni a kapcsolatotokat!

2024. júl. 12. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!