Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jóban van az exemmel. Mit tudnék ez ellen tenni?

jézusom.. minnyá kérdőívet is csatol a szakdolgozatából az ember :D
túlagyaljátok.
zavar téged, egy pár vagytok.. megbeszélitek.

Ha ilyen szinten zavar az exed jelenléte, akkor még nem szerettél ki belőle, az új barátnődet meg még nem szereted.
Minek jöttetek egyáltalán össze addig, amíg nem vagy képes 100%-ban közömbösen viselkedni az exeddel?

"Engem zavar a gondolat, hogy őt ez nem zavarja"
Fordítsuk le magyarra: zavar, hogy barátnőd érett és értelmes, és nem egy betegesen féltékeny, ősember szintjén álló véglény.

Az hogy a barátnődet nem zavarja a gondolat hogy mit csináltál azzal a lánnyal, egy jel arra hogy biszex talán, és benne lenne hármasban.
Vagy lehet már a tudtod nélkül csinálják közösen.
Szerintem hozd fel a hármas dolgot, hátha szerencséd lesz.
Most miért ne lenne jó élmény két ismert lánnyal csinálni? jó lesz.
Aki ilyesmit ír, hogy hármas azon csak nevetek sajnálom :D
Válaszolva pár dologra igen, már előtte is jóban voltak mielőtt összejöttem volna a jelenlegi barátnőmmel, ha a köszönőviszonyt jónak lehet nevezni... alapból érdekes, hogy miután összejöttünk többet akar az exem a barátnőm közelébén lenni és konkrétan csak pletykázik neki folyamatosan.
Undorodom az exemtől, de tényleg mert egy mocskos féreg, ezért sem értem mi zajlik a barátnőm fejében, annak ellenére én elmondtam milyen volt velem és hogy ez most miért is zavar. Köszönöm a viszonylag értelmes válaszokat! Tudom nem írtam le részletesen mindent, de bármilyen információ segít akkor csak kérdezzetek.

"Undorodom az exemtől, de tényleg mert egy mocskos féreg"
Meg van hát a kulcsa a rejtélynek. Most is így viselkedik azzal, hogy ragad a barátnődre, mert szét akarja fúrni a kapcsolatotokat. A barátnőd viszont nem elég határozott, hogy elhárítsa. Neked kell benne segítened őt, de azzal, hogy egyre ingerültebb vagy, csak kettőtök kapcsolata alatt vágod a fát.
Amikor mindhárman ott vagytok, akkor szembesítsd azzal, amit tett veled, ha qrva volt, akkor azzal és nyomatékosan kérd meg, hogy húzzon el a barátnőd közeléből, mert nem engeded megmérgezni a kapcsolatotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!