Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyenkor tényleg érdeklődik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor tényleg érdeklődik vagy csak kihasznal?

Figyelt kérdés
kezdjük az elején. Tehát osszejottunk és már a 2. randin megcsókolt. ilyenkor még sokat irogattunk es éreztem a szeretetet. kb a 10 randin kivertem neki meg tudjatok ilyenek. a kb 13. randin szexeltunk eloszor.( a 13. randin kb 2 honaposak lehettunk).mostanaban nem érzem a szeretetét, tehat hogy szokott olyat csinalni hogy 1-2 hétig nem ir. meg ha irogatunk mostanaban nem is olyanokat hogy szeretlek meg hogy hogy vagyok, hanem hogy vagy "küldesz képet?" vagy " nem jossz át?". mindenesetre erzem amikor vele vagyok hogy szeret, de.. de utana megsem, most meg nem tudom mitévő legyek. egyepként nagyooon kedves velem, de nem ir soha szinte, csak ritkan.

jún. 23. 22:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Élő szexbaba vagy számára.
jún. 25. 17:03
 12/13 anonim válasza:

saját tapasztalat mivel én is iylen vagyok szóval

nálam ez a nem kereslek kategória azélrt van mert nagyon unalmas egy idő után neten beszélgetni ha élőben normális akkor valószínű hogy csak jobban szeret látni és úgy beszélni de benne van hogy kihasznál de nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni hisz már a szüleinek is bemutatott

jún. 25. 20:06
 13/13 A kérdező kommentje:
HÖLGYEIM ÉS URAIM! tényleg csak kihasznált.
júl. 24. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!