Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyenkor tényleg érdeklődik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor tényleg érdeklődik vagy csak kihasznal?

Figyelt kérdés
kezdjük az elején. Tehát osszejottunk és már a 2. randin megcsókolt. ilyenkor még sokat irogattunk es éreztem a szeretetet. kb a 10 randin kivertem neki meg tudjatok ilyenek. a kb 13. randin szexeltunk eloszor.( a 13. randin kb 2 honaposak lehettunk).mostanaban nem érzem a szeretetét, tehat hogy szokott olyat csinalni hogy 1-2 hétig nem ir. meg ha irogatunk mostanaban nem is olyanokat hogy szeretlek meg hogy hogy vagyok, hanem hogy vagy "küldesz képet?" vagy " nem jossz át?". mindenesetre erzem amikor vele vagyok hogy szeret, de.. de utana megsem, most meg nem tudom mitévő legyek. egyepként nagyooon kedves velem, de nem ir soha szinte, csak ritkan.

jún. 23. 22:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Kihasznál, csak baszni kellesz neki
jún. 23. 23:36
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Kihasznál. Csak szexre kellesz neki.
jún. 23. 23:41
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Szinte biztosan csak szexre kellesz neki.
jún. 24. 00:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak üríteni használ
jún. 24. 10:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted???
jún. 24. 12:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt a forgatókönyvet is el tudom képzelni, hogy az elején még tényleg Te érdekelted, aztán jött valamikor egy olyan pillanat, amikor rájött, hogy nem akar kapcsolatot/tőled nem szeretne semmit, de nem merte/akarta elmondani, és igazából csak azért van Veled, hogy saját szexuális éhségét csökkentse.

Ha engem kérdezel, szakíts vele, mert nem Téged szeret, hanem a testedet. Nem egészséges ilyen kapcsolatban lenni. Keress egy normális srácot, aki nem a saját örömét keresi.

Ismerek olyat, hogy a pár a kapcsolat elején megbeszélte, hogy lassan haladnak, és nem feküdtek le egymással azonnal, hanem szépen lassan megismerték egymás szükségleteit, igényeit, mit szeret a másik, először csak csókolózás, petting, és szépen haladtak, de nem egyik napról a másikra, hanem inkább hónapról hónapra. Nem gáz, ha nem feküdtök le 2 hónap, de még fél év után sem. Sőt, olyat is ismerek, akik több, mint egy évig együtt voltak, nagyon jól elvoltak, de nem feküdtek le ezidő alatt. Persze, ehhez az kell, hogy mindkét fél egyetértsen ilyen téren.

jún. 24. 12:28
 7/13 anonim válasza:
100%

najoo ugyanigy vagyok, tudom hogy ki akar hasznalni.. vele volt az elso csokom.. es 3.talin kivertem neki mert azt akarta.. azota csak a dugasrol beszelunk..vidiket is ker

de en beleszerettem es nem tudom elengedni

jún. 24. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

7. Pedig muszáj lesz. Nem is Téged szeret, hanem a saját péniszét. Tudom, hogy nehéz, de a saját mentális egészséged érdekében szakítanod kell vele. Sokkal jobb srácok vannak, akiket nem a szex, hanem Te érdekelsz.

Ráadásul van egy nagyon veszély a dologban: mivel csak a szex érdekli, ha szakítani szeretnél, még meg is zsarolhat a videókkal, amiket küldtél neki, hogy nyilvánossá teszi őket, ha nem hagyod, hogy szexjátékként bánjon Veled.

Próbáld meg racionálisan, józan ember módjára végiggondolni a dolgot, és szakítsd meg ezt az egészségtelen, egyoldalú kapcsolatot.

jún. 25. 08:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja és a szuleinek is bemutatott szoval nem tudom hogy ilyenkor mit kepzel
jún. 25. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy bemutatott a szüleinek még nem nagy dolog. Legalább tudják, hogy kivel szexel a fiúk!
jún. 25. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!