Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Mit gondoltok az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok az olyan srácokról, akik érdeklődik irántatok, míg szüzek vagytok, majd mikor már nem, lemond rólatok?

Figyelt kérdés
Csak erre mennek? Hogy ti legyetek nekik az első?
2022. okt. 29. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Erre mennek igen

Le akarjak tudni es aki konnyen kaphato egyszerubb a szitu es meg lehet kevesbe is kellemetlen erzes neki

Mert ha egy nagyon bejovos lannyal csinalna lehet ugy izgulna fel sem allna

2022. okt. 29. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenről még nem is hallottam, teljesen nevetséges.
2022. okt. 29. 13:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Vannak ilyenek. Sok huszonéves is vadászik ilyenekre. Volt egy olyan, aki két évig hajtott a csajért, miközben tudta, hogy barátja van, de nem történt semmi komolyabb. És amikor megtudta, hogy megvolt a srácnak, egyszerűen letojta.
2022. okt. 29. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy egy barom. Röviden.

Hosszabban pedig remélem allergiásak lesznek rá az ellenkező neműek xD

2022. okt. 29. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Én srácként is elítélem ezeket
2022. okt. 29. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
"Érdekes" mentalitás.:/
2022. okt. 29. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác szűz, akkor megértem. Ha viszont ő már a fél várossal összefeküdt, de mégis azt várja el, hogy a lány is szűz legyen, akkor tényleg igazságtalan a dolog.
2022. okt. 29. 21:47
 8/9 NTBS ***** válasza:
Rendkívül furcsa. Írom ezt férfiként.
2022. nov. 4. 19:37
 9/9 H.B.Netta ***** válasza:

Még a dinoszauruszok korában, amikor virágzását élte a chat.hu, ismerkedtem egy sráccal. Nagyon szimpatikus volt, csak hogy túl messze lakott, meg hát jóval idősebb is volt, mint én. Szóval megegyeztünk csak barátság semmi több. Én túl is tettem magam rajta, bár nem volt egyszerű, mert tini koromban mindenkibe is szerelmes voltam. Legalábbis azt hittem🤔🤷🏼‍♀️😂

Szóval beszélgettünk ettől független szinte minden nap, aztán megismerkedtem azzal a férfival, aki nekem az első volt. Erről is beszélgettünk meg sok másról is. Aztán eljött a nap, hogy hát már nem voltam ártatlan. Mivel ő is mesélt az addigi barátnőiről, sőt úgy emlékszem, akkoriban neki is volt valakije, így ő volt az első akinek ezt elmondtam. Tényleg nagyon jó barátnak gondoltam. Úgy kiborult és lehordott, hogy minden voltam, csak szent nem😂

Ezer éve nem is gondoltam erre a srácra, akkor nagyon rosszul esett.

Szóval szerintem ez nagyon buta és nagyon önző hozzáállás. Ne aggódj találsz ezerszer jobbat☺️

2022. nov. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!