Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon más lányok után érdeklőd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon más lányok után érdeklődik egyszer majd?

Figyelt kérdés

Kicsit foglalkoztat engem ez a kérdés.

Van egy barátom, 18 évesek vagyunk. Elég jól néz ki, sőt! Sportos (nagyon), jóképű, határozott, udvarias. Lányok epednek érte. De nem fuckboy, mert inkább a belső értékek fontosak számára, nem is volt előttem barátnője.

Én sem vagyok csúnya, szépnek, csinosnak tartom magam, sokat sportolok, egészségesen étkezek.

Viszont nekem nem ő az első kapcsolatom, volt már egy 1 évig tartó is.

És ez aggaszt engem. Vajon kívácsi lesz-e arra, hogy milyen lehet-e más lánnyal, biztosan megfelelek-e neki, mint társ, és mint egyéb is.

4 hónapja vagyunk együtt, minden tökéletes, ő már szinte a jövőnket tervezgeti, de nekem mégis néha eszembe jut ez a kérdés

2021. nov. 4. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lát senki a jövőbe, felesleges ezen agyalni. Nem csinál semmit, ami miatt jogosak a felvetéseid. Egyrészt nem vagy biztos magadban, amivel minősíted a felé érzett bizalmad is, másrészt szerintem inkább magadtól félsz, hogy pont hogy te lépsz le majd mással. Te már tudod hogy milyen volt elhagyni valakit és rettegsz hogy megtörténik megint.

Minél kevesebb kapcsolata van valakinek, annál jobban megbecsüli az aktuális párját.

2021. nov. 4. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd amíg tart és ne agyalj azon, hogy mi lesz, tervezgetni lehet persze.
2021. nov. 4. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, amíg nem látsz rá okot, ne gondolj bele ilyenekbe. Mivel még elég fiatalok vagytok biztosan lesz még több kapcsolatotok. Ne agyalj ilyenen annyit, mert mire észbe kapsz rájössz, hogy sok energiát pazaroltál az ilyen negatív gondolatokra.
2021. nov. 4. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet. De akkor is lehetne, ha 10 éve házasok lennétek gyerekkel.

Felesleges ilyeneken előre aggódni, bármi történhet bármikor, de nem élhetünk rettegésben.

2021. nov. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!