Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nevetett rajtam es fujjogott?
Figyelt kérdés
A pasim kert egy videot amit megcsinaltam de a reakcioja k@€@va gaz volt, szakitottam vele, miert volt ilyen bunko?jún. 1. 20:04
11/24 anonim válasza:
Lehet hogy tesztelt téged mennyire vagy ribi, mennyire mész bele az ilyenekbe.
És az lett amit nem szeretett volna...
12/24 anonim válasza:
Jajj, hát ez tanulópénz lesz. Intim videót, képet SOHA ne küldj senkinek, kivéve, ha több éve kapcsolatban vagytok és tényleg megbízható a másik fél! Most örülhetsz, ha nem teszi fel netre, nem küldi szét mindenkinek. Legyen több eszed ezentúl baszki! Ha szexelni már elég nagynak érzed magad, akkor gondolkodni is tudjál.
14/24 anonim válasza:
Remélhetőleg innentől nem csinálsz majd ilyen butaságot.
15/24 anonim válasza:
Mit vársz, mire számítottál egy ilyen cselekedet után? Miért léteznek hozzád hasonló emberek? Ez majdnem azzal van egy szinten mintha beleszartál volna a saját ágyadba.
16/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azok után hogy belefutottál egy ilyen aljadék baromba (gondolom nagyon hot és fancy és trendy pasee volt és még te futottál utána) aki kicsit se tisztelt téged, megdugott, megszivatott, megalázott mert ennyi a szellemi színvonala és tartása, na ezek után kérlek gondold újra hogy a vonzódás nem minden, ésszel is kell választani, nem a nemiszervünk után menni és úgy dönteni. Illetve nagyon kérlek ez a történet ne úgy csapódjon le nálad hogy A PASIK idióták, és akkor ezt most már ártatlan emberen bosszulod meg, és a normális férfiakat szidod el mindenhol mindennek. Hanem az ilyen senkiházi idiótákat mint pl ezt is volt, a jövőben kerüld el, vagy alázd le. Köszönöm a figyelmet, csak ennyit szerettem volna közölni.
17/24 anonim válasza:
Akivel ilyet lehet csinálni az kb annyit is ér. Ne haragudj, ez kritikán aluli!
18/24 anonim válasza:
Önmagában nem az a baj, hogy ilyet küldtél neki, hanem hogy amióta létezik internet, azóta hangsúlyozzák, hogy ezzel vissza lehet élni...
19/24 anonim válasza:
Csajszi, ha beszélsz angolul gyere az r/NotHowGirlWork-re majd mi megtanítjuk hogyan kell bánni a pasikkal és mire kell odafigyelni!
20/24 anonim válasza:
Egyszerűen a fickó jót nevetett azon, mennyire naiv voltál vele. Ilyet többé ne csinálj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!