Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nevetett rajtam es fujjogott?
Figyelt kérdés
A pasim kert egy videot amit megcsinaltam de a reakcioja k@€@va gaz volt, szakitottam vele, miert volt ilyen bunko?jún. 1. 20:04
2/24 anonim válasza:
A te pasid volt könyörgöm. Nyilván friss kapcsolat volt, te meg fiatal vagy és naiv. Rábeszélt valami hülyeségre, te meg megcsináltad. Csak feltételezni lehet, mit kellett tenned a videóban, de lehet te alacsonyodtál le arra a szintre, amire nem kellett volna.
4/24 anonim válasza:
Hu van baj.Gondolom abba bele se gondoltál hogy felteszi valahova vagy épp végigmutogatja a haverjainak.Attól függ mit csináltál..
5/24 A kérdező kommentje:
Intim videot kuldtem es f@sz modon reagalt.
jún. 1. 21:01
6/24 anonim válasza:
Akkor az lesz, amit a 4-es ír. Lehetne kicsit több eszed is.
7/24 anonim válasza:
Eleve nem értem mi szükség van az intim képekre videókra, miért nem dugtok akkor ez helyett? Az annyira primitív és mindent elárul az adott személyről. Egyikőtök butább mint a másik. Nokedli agyúak.
8/24 A kérdező kommentje:
Szex utan tortent 7es
jún. 1. 21:08
9/24 anonim válasza:
Hát valószínű, hogy a videód már megvan a baráti társaságának a jó részének. Vagy ha nem küldte tovább akkor csak látták.
A másik meg, hogy csak arra kellettél neki, hogy megd*gjon és küldj neki videókat amin jót lehet röhögni.
Ez ilyen. Remélem ebből már megtanultad, hogy nem küldözgetünk ilyen videókat/képeket senkinek akárhogy is kéri.
10/24 anonim válasza:
Ezerszer leírta és elmondta már mindenki mindenhol, hogy ne küldj soha ilyen képeket/videókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!