Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom rosszabb anyagi hátterű családból jön, ez okozhat problémát a jövőben?
Sziasztok! Igazából mindketten 19 évesek vagyunk, lassan két éve vagyunk együtt és mindent megad nekem amit tud, tényleg érzem a feltétlen szeretetét és hogy ő csak engem akar. Én is szeretem, eltudom képzelni hogy vele építem fel a közös életünket. Jelenleg saját pénzünk nemigen van, mindketten középiskolába járunk így saját keresetről még nem tudok beszélni viszont a fiú nagyon céltudatos és nagyon szeretné megvalósítani kettőnk áloméletét, ugyanis az ő családja nem olyan anyagi helyzetben van mint amire ő vágyik vagy amit majd a gyerekeinek megszeretne egyszer adni, így többször feljön ez témaként. Mi jól élünk, a szüleim vállalkozást vezetnek így ők tudnak engem majd támogatni, megtudták alapozni azt, hogy ne nulláról kezdjem az életemet.
Rossz embernek érzem magam amiért egyáltalán felmerül a fejembe, de foglalkoztat hogy így hogy és mennyi ideig tud működni egy kapcsolat attól függetlenül hogy még nagyon fiatalok vagyunk.
Hát ezt félrenyomtam 4-es. Lepontozni akartalak, úgyhogy annak is vedd.
Kérdezőnek: Végre egy példa hogy van aki nem csak a pénzért van egyűtt valakivel. Bárcsak mindenki ilyen lenne.
Köszönöm szépen a válaszokat! Egyáltalán nem arról van szó hogy én elhagynám őt emiatt, tényleg nem ez az elsődleges dolog egy kapcsolatban és ezzel teljes mértékben tisztába vagyok hiszen ha az érdekelne mennyi pénze van nem jöttem volna vele össze. Csak tekintettel rá hogy már többször beszéltem vele erről (ő hozta fel, ő szerette volna megosztani velem az érzelmeit, egyáltalán nem arról van szó hogy ráerőltetnék egy ilyen beszélgetést tudván, hogy neki ez egy érzékenyebb téma) érdekelt mások tapasztalata illetve gondolatai ezzel kapcsolatban
De most rendbetettem a fejembe a dolgokat és rájöttem hogy együtt felépíteni valamit minket is megerősíthet és hogy az emberek többsége így vág bele egy közös életbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!