DIGI "Szupergyors" internet. A valóságban egyre rosszabb a netszolgáltatásuk?
Telefon, facebook folyton "Jelenleg offline állapotban vagy", (több telefonon is) majd "Helyreállt az internetkapcsolatod". Van egy Android TV Stickem is, tévézek rajta, kiírja "Wi-Fi is not connected."
Mi történt a Digivel?
Hát ha wifin használod...
Köss be egy rendes routert.
Tehát ledobál a Wifi, ami egyáltalán nem biztos, hogy a szolgáltató hibája.
Egyrészt, amit lehet, kábellel kell használni, másrészt - ahogy előttem írták - a szolgáltató saját eszköze mindig gagyi vacak, nem szabad használni, hanem venni kell egy jó minőségű, saját routert.
Nekem inkább olyan szokott egyre többször előfordulni, hogy rövid időre - fél-egy percre - kiesik a net, tehát nem szakad meg a PPPoE kapcsolat, csak nincs adatfolyam. Elég idegesítő, mivel itthonról dolgozom. De gondolom ez annak tudható be, hogy megvette őket a 4iGané, aztán tojnak a karbantartásra.
#4 A Telekomot inkább hagyjuk a Continental routerekkel meg az IPTV-vel, ami miatt muszáj a box minden TV-hez!
#5 Nem.
#6 Így jártál.
#7 Nem a szolgáltató eszközét használom. Nekem is kiesik a net.
"A Telekomot inkább hagyjuk a Continental routerekkel" VS. "a szolgáltató saját eszköze mindig gagyi vacak, nem szabad használni, hanem venni kell egy jó minőségű, saját routert."
IP televízió az jó, jobb mint a Kábeltelevízió. A Smartbox kiváló.
Miért lenne jobb az IPTV? Ahhoz muszáj a box, míg kábelTV esetén kérsz egy CI kártyát és kész.
Nekem pl csak egy HDMI van a TV-n, azon meg a FireTV lóg, szóval nekem nem jöhetne szóba, hogy boxot használjak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!