Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit írjak a crushomnak? Még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak a crushomnak? Még nem beszéltünk, de nagyon nézzük egymást, bekövetett, és eggyel felettem jár gimiben. Lány vagyok

Figyelt kérdés

febr. 10. 14:55
1 2
 11/19 Morning ***** válasza:
32%
Ne írj rá! A fiú kell, hogy aktivizálja magát! Te max kedvesen rámosolyogsz legközelebb, aztán mész a dolgodra. És így veszi a lapot, hogy próbálkozhat ismerkedni veled és valamikor meg is fogja tenni, ha ez a célja! Nem kell, hogy egy fiatalemberen is rugózz. Nem ismered. Az kevés, h bárki is tetszik ránézésre. A jellem is a helyén kell legyen. Szóval csak okosan, ésszel! Amúgy is, most az első helyen a tanulás legyen!
febr. 14. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kövesd vissza!
febr. 14. 17:41
 13/19 anonim ***** válasza:
8%
Ne írj semmit. A fiú dolga a kezdeményezés. Gusztustalan, ha a lány nyomul.
febr. 15. 11:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Fel sem merül, hogy személyesen ismerkedj vele? Ha figyelsz az élethelyzetekre, biztos akad olyan pillanat, amikor megszólíthatod ciki nélkül. Nem kell nyomulni csak jelzés szinten.

Másik megoldás. Keress valamit, ami téged érdekel. Amiben otthon vagy. Üzenj rá egy kamu kérdéssel. pl. Úgy hallottam, neked Labrador kutyád van. Megkérdezhetnem, ajánlanád lakásba ezt a fajta kutyát? ... Úgy halottam, te gitározol egy bandában, nem kerestek énekesnőt? ... Találj ki valamit! ;)

Sokszor gond, hogy sem a fiú sem a lány nem mer kezdeményezni. Mindenkinek lehet kicsi az egoja, lehet félős. Attól még vágyai vannak csak nem meri megélni őket. Az udvarlást is meg kell tanulni, ahogy a bókok felismerését, lereagálását is! Ahogy mondják, a tanulópénzt pedig meg kell fizetni, vagyis, sokszor elbénázzák mások is. Ilyen az élet!

febr. 21. 15:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Van egy sulis esemény ami közeleg? Meet akkor kihasználva azt, hogy idősebb nálad meg tudod kérdezni, hátha volt már azon, és akkor tudtok beszélgetni róla
márc. 3. 13:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Ráírtam még anno, de nem válaszolt, azonban másnap odajott hozzám 5 haverja társaságában, de én elmentem, mert ez így kínos volt.
márc. 13. 15:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Oh, abszolút megértem, hogy elmentél. Én is ezt tettem volna. Viszont most lehet, hogy azt hiszi, azt szeretnéd ha békén hagyna
márc. 13. 15:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Menjek oda hozzá szünet után?
márc. 27. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megpróbálhatod. Ha hosszú az út és elakadna a beszélgetés csak mondd azt, hogy köszi, most már tanulni akarsz/bármi mást csinálni.
márc. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!