Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kerdesem hogy hogyan tudnam elmondani a crushomnak hogy mit erzek iranta? Tudni kell rola hogy van egy szeleskoru barati tarsasaga es rengetegszer bamul.
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 10:56
2/9 A kérdező kommentje:
Crush azt jelenti hogy valakinek a szerelme. Mondjuk az en crushom az en szerelem
2021. nov. 13. 11:02
3/9 A kérdező kommentje:
szerelmem*
2021. nov. 13. 11:03
4/9 anonim válasza:
Nem. Crush = odavagyok érte, de a büdöséletben nem lesz köztünk semmi, mert gyáva vagyok lépni.
5/9 anonim válasza:
Speciel a "crush" nem azt jelenti, hogy "szerelmem", hanem szétzúzást és tolakodást jelent. A szerelmem az "my love", de mindegy is, de egyszerűbb lett volna, ha magyarul írod, mert ez így röhejes.
De legyen a kedvedre!
"Józsi, a crush-om vagy! Ha én is a crush-od vagyok, jöjjünk össze!"
6/9 anonim válasza:
Crush crush crush
Love love love
you you you you
Így mond el neki :D
1500FT lesz köszi
7/9 anonim válasza:
A crush magyarul kb. olyasmi, hogy "kiszemelt", tehát valaki, aki tetszik az illetőnek.
Azt nem ártana tudni, milyen nemű és korú vagy, kedves kérdező, mert így nehéz tanácsot adni.
8/9 anonim válasza:
A crush a mai kis buta tinik cringe "menő" szava.
9/9 anonim válasza:
Elhívod valahová magaddal és elmondod. Ilyen egyszerű.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!