Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a crushomnak? Még nem beszéltünk, de nagyon nézzük egymást, bekövetett, és eggyel felettem jár gimiben. Lány vagyok
1-esnek igaza van, ugyanezt tanácsolnám.
Véletlenül nem szoktál csak úgy random megfordulni és belenézni a crushod szemébe? Vagy nem volt véletlen valaki, aki rád írt és elutasítottad? Mert ez a nagyon nézzük egymást, eggyel felettem jár erre a kérdésre hasonlít, lehet ő a fiú: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Bár túl sokat látok bele, lehet.
Még a Kérdező 7-es válaszát érdemes elolvasni.
Szerintem, ha te is crush-sa vagy neki, tehát kölcsönös a tetszés (mert eddig, ha jól értem, nem volt semmi konkrét, még csók/smárolás sem), akkor úgyis fogja küldeni a jeleket, és akkor tökmindegy... elindultok a randizás útján... a többi meg megy magától...
ha meg nem kölcsönös, akkor meg úgyis megette a penész az egészet.
Írj annyit hogy: szia
ha tetszel neki akkor kedvesen válaszolni fog...
ha nem tetszel vagy paraszt veled akkor írd azt hogy nem neki akartad (pl instan felre nyomtal)
Írj nyugodtan neki! Esetleg ha nincs téma felhozhatnád, hogy láttad gyakran néz téged. Hidd el, korosztálytól függetlenül a férfiak/fiúk is félnek lépni.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!