Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom külföldre megy egyetemre, hogy fogadjam el a dolgokat könnyebben?
Figyelt kérdés
Érettségi előtt állunk mindketten, de mivel egy hónap sincs már hátra, hogy le kelljen adni a jelentkezésüket egyetemre, már szinte mindenki eldöntötte a sorrendet. Barátommal 9.ben jöttünk össze, szinte miután megismertük egymást, olyan érzés volt mintha a lelki társamat találtam volna meg. Iskolában egymás mellett ülünk, a szabadidőnkben is rengeteg időt töltöttünk együtt, viszont már régen is tudtam hogy nem szeretne az országban maradni. A szülei is külföldre költöztek jobb lehetőségek miatt, szóval megértem. Viszont ennek ellenére most ütött engem meg a tény, hogy tényleg nem fog itthoni egyetemet bejelölni, és nem fogom őt többet látni. Én egyedül élek anyukámmal, nagyon szűk családunk van, szörnyű bűntudatom lenne elmenni, valamint anyagilag sem tudna támogatni így ez a lehetőség kiesik. Néha azon gondolkozom, hogy egyszerűbb lenne csak szakítani minél előbb, hogy hamarabb túllépjek rajta. Egyszerűen úgy érzem képtelen vagyok vele időt tölteni anélkül, hogy el nem kezdenének potyogni a könnyeim. Egyszerűen nem tudom mit csináljak és hiába beszéltem erről az egyik barátnőmmel, sajnos nem tudott tanácsot adni :(jan. 21. 21:42
1/5 anonim válasza:
Először is az a kérdés, hogy pontosan hová tervez menni, mert Ausztria is külföld, de nincs vészesen messze. A másik, hogy nem is biztos, hogy felveszik bárhová is. Én azt tanácsolnám, hogy az eredményhirdetés napjáig próbáljatok meg a lehető legboldogabb napokat átélni, csináljatok minden félét, aztán ha mégis rosszul alakul, akkor elköszöntök egymástól.
2/5 anonim válasza:
Nem gondolod hogy kuvva nagy luxus csak úgy lelki társakat a kukába baszni, mert egy kicsit kényelmetlenné válik holmi távolságok miatt? Ha így gondolkodsz jobb lesz neki nélküled. 31/F
3/5 anonim válasza:
Te itthon ülsz rá másik kukacra, ő meg külföldit enged a helyedre.cupp.
Úgy oda vagytok, pedig a szerelmek 90%a véget ér :D
4/5 anonim válasza:
Külföldön élő fiatal vagyok, tavaly érettségi után jöttem ki én is. Hogyha gondolod dumálhatunk, esetleg adhatok pár tanácsot! A helyzet teljes ismerete nélkül nem gondolom hogy hasznos dolgokat tudnék mondani, szóval írj privátban
5/5 anonim válasza:
3-as kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van.
A barátodnak egyébként mik a tervei veled? Volt már szó közös egzisztencia építésről, házasságról, közös jövőről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!