Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás ,vagy csak ágyba akart vinni ?
Figyelt kérdés
Az exem 1 hónap után szakitott velem, indokot sem adott hogy miért ,azután tudtam meg hogy rá 1 hétre már új nője volt neki . Nem feküdtünk le , mert én még nem szerettem volna,pedig ő hivott egy párszor magához ( nekem rengeteg idő kell míg le merek feküdni valakivel,és ezt el is mondtam neki ) nyilván kezdett ráunni erre az egészre , mert nagyon elhanyagolt már a vége felé engem,szerintem más is volt neki . A kérdésem az lenne hogy szerintetek én rontottam el valamit ,en várattam túl sokáig,vagy ő igazából csak megfektetni akart engem ? Nagyon introvertált ,csendes ,félénk lány vagyok,akinek bizalmi problémái vannak ,és nagyon tartozkodó mindenkivel szemben ,amit ő tud is .Nekem idő kell mig kibontakozok egy kapcsolatban, ő volt a harmadik barátom , nincsen túl sok tapasztalatom fiúk terén. 17 vagyok ,ő 19. Őszinte velemenyeket kerek ,mit tegyek hogy jobban legyek ,eléggé padlóra vitt most ez engem
Végtére is magadat hibáztatod, hogy ha engedsz neki, akkor nem lép le?!
De! Akkor is lelép. A jelek szerint eleve több húrt penget.
Jól döntöttél.
VAN olyan fiú, akinél érezni és tudni fogod, hogy megérdemli a bizalmadat, kölcsönös az érzelem.
2023. dec. 11. 22:09
2/9 anonim válasza:
1-es vagyok.
Szóval én ezt úgy zárnám, hogy- hála Istennek, ezt megúsztam, nem történt semmi végletes dolog.
Előtted az ÉLET.
És másoknál is hallgass az ösztönös megérzéseidre.
2023. dec. 11. 22:12
3/9 anonim válasza:
Nyílván csak azt akarta. Emiatt ne érezd rosszul magad, hiszen így egy még nagyobb csalódást kerültél el.
2023. dec. 11. 22:16
4/9 anonim válasza:
Csak meg akart fektetni, nagyon helyesen döntöttėl hogy nem feküdtėl le vele.
2023. dec. 11. 22:30
5/9 anonim válasza:
Szuperül csináltad, és te jártál ezzel a legjobban
2023. dec. 11. 23:06
6/9 anonim válasza:
Utólag fogd fel úgy, hogy egy jót dugtál és kész. Fel a fejjel, legalább tapasztaltabb leszel és a következő partnerednek nem csak az érzelmi hanem a szexuális kielégülést is megadhatod.
2023. dec. 11. 23:20
7/9 anonim válasza:
1 hónap alatt nem feküdtél le vele, és máris megcsalt? Az igen, gratulálok neki. Nem, nem rontottál el semmit, még nagyon fiatal vagy, nem kell 5 perc után ágyba ugranod senkivel. Hidd el, hogy lesz olyan pasi, aki ennél türelmesebb.
2023. dec. 11. 23:37
8/9 anonim válasza:
Az ilyeneknek valahogy mindig új barátnőjük van rögtön, nekem aki kedves, jólelkű, és segít máskono sosem, semmi!
(22/F nem incel, mert nincs semmi kritika tőlem, a nők felé. Én csinálok rosszul valamit biztosan.)
2023. dec. 12. 02:55
9/9 anonim válasza:
Pont hogy így csináltad jól. Mert valóban az lett volna a vége, hogy lefektet, te lenyeled közben meg a másik csajt is kezelgeti és azt is lefekteti.
Éppen legyél pozitív, hogy így alakult, nemhogy hibás. Ugyanúgy dobott volna csak most a haverjai tudnák, hogy hangos vagy-e orgazmus közben vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!