Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mire volt jó??????
Tisztelet a kevés kivételnek kb 3%.)
Ezt hogy szamoltad ki?
Te mit tettel bele a kapcsolatba?
fiukra is lehetne ezt mondani, abban hogy barkivel lefekudnenek vagy ilyesmi.
sok a ribi csaj, mint ahogy fiukban is, ezert kellene olyan lanyt talalj akinek nincs exe
Állj bosszút. Persze csak viccelek, ezzel magaddal teszel jót.
Kezdj el sportolni, légy erős, pakolj magadra némi izmot, keress több pénzt. Aztán ha visszaakarna kuncsorogni csak utasitsd el.
Én miután évekre eltuntem minden felületről, majd megcsináltam ezeket és ujra posztoltam, az összes exem megkeresett :)..
Finoman elutasitottam mindegyiket. Tényleg fimoman, hogy bocsi ez annó se működött, nem vagyok az a típus, aki 2x fejest ugrik a kútba miután egyszer már lábát törte benne :).
Rövid ahhoz az élet, hogy sirankozz. Az út során meg annyira megvaltozol majd, hogy tényleg nem fog téged érdekelni az egész.
3-4-5 év, ennyi időre mondj le a nőkről, lányokról, képezd magad, utána pedig hidd el nekem, hogy te leszel a legsikeresebb férfi a lányok/ nők körében az egész ismerősi korodben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!