Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom nem bírja elviselni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem bírja elviselni ha alkoholt iszok. Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Én 19, ő 20 éves és minden buli előtt ez a vita téma, hogy ő nem szeretné, hogy igyak, akár egy pohárral is.

Eléggé túlzásba tudom vinni, mielőtt megismerkedtünk, sokszor volt hogy rosszullétig ittam. És ezért is tudja rólam hogy milyen tudok lenni. Egyszer volt még nyáron, hogy együtt házibulit tartottunk és akkor is túl mentem. (De akkor ő is ivott de nem sokat) Nem bízik meg bennem az alkohol szempontjából, amit megértek. Viszont én tényleg változtatni szeretnék. Nyár óta nem fordult elő ilyen és oda is figyeltem.

Most ősszel hivatalosak lennénk egy házibuliba és nem tudjuk megbeszélni sehogysem ezt. Azt mondja hogy ő nem tud elfogadni ha iszok.☹️ Viszont én nem szeretném emiatt eldobni a kapcsolatunkat, de azt sem szeretném, hogy teljesen le legyek tiltva az alkoholról. Bulik alkalmával szeretnék, ha csak egy kicsit is de meginni valamit. Meg amugy még olyan fiatalok vagyunk…☹️ (1 éve vagyunk együtt)

2023. okt. 17. 05:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

20:

Inkább azt gondolta, hogy megváltoztat.

(Jah és nem vagyok alkesz mint ahogy páran írták. )

Szóval már volt olyan, hogy nyáron elmentünk a barátaimmal egy bárba és akkor is megbeszéltük hogy csak egy valamit iszok és minden rendben volt. Nem rég az osztálykiránduláson is megálltam az ivászatot pedig sokan ittak körülöttem.

De most valamiért nem akar kompromisszumot kötni :(

2023. okt. 17. 19:06
 22/27 anonim ***** válasza:
24%

Már most irányítani akar. Ne hagyd!

Én szakítanék a helyedben. És nem az ital miatt.

2023. okt. 17. 19:31
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
#21 Azt kérdezd meg, hogy miért válozott meg a véleménye a kompromisszumról.
2023. okt. 17. 19:48
 24/27 anonim ***** válasza:
65%
kompromisszum.. ő is enged, te is.
2023. okt. 18. 08:09
 25/27 gabor49 ***** válasza:
26%
hagyd ott én mindig szerettem a piás csajokat
2023. okt. 18. 11:44
 26/27 anonim ***** válasza:
66%

Az alkohol miért kell neked mindenáron, akár egy pohárral is? Ezt a kérdést tedd már fel magadnak és válaszolj rá őszintén.

Ugyanis hiába mondogatod, te bizony alkoholista vagy. Akinek ennyire fontos egy pohár pia, az már függő. Miért kell ez neked ennyire? Pia nélkül elviselhetetlen a társaság, vagy mi? Próbáld ki, hogy nem iszol és így is jól érzed majd magad.

Ami a párodat illeti: nem feltétlen akar megváltoztatni, csak vigyázni akar rád, mert szeret. Akkor is, ha egy függű, neurotikus nagykamasz lány vagy.

Ahelyett, hogy -nyavalyognál a nyomorult alkohol miatt, inkább beszélgess vele. Kérdezd meg tőle, hogy miért zavarja az alkoholizálás. Bár nyilván senki nem akar egy piáló kislányra vigyázni egész idő alatt, amíg szórakozna.

Amúgy nyugodtan akadj ki és hisztizz egy sort, meg húzzátok le az értékelést is. 19-20 évesek vagytok, ez már nem tinikapcsolat. Próbáld meg bírni a kritikát és őszintén magadba nézni, mint a felelős felnőttek.

2023. okt. 18. 14:30
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Nekem így is jó vagy! F 45
2023. okt. 18. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!