Hogy lehet elviselni a rossz munkahelyi légkört, van erre valami megoldás?
Hát, figyi: jobb nem lesz!
És a rossz légkört nem elviselni kell - mert megbetegít -, hanem otthagyni!
Legalábbis nekem mindig csak a váltás segített.
Igen, lehet máshol is rosszabb, de lehet sokkal jobb is!
Mondjuk azon mindig fel voltam háborodva, hogy miért a normálisaknak kell lelépnie és a sok xar meg marad, de hát ez van!
Szerintem te is válts!
Mérgező légkör megmérgez....
Eggyezek az 1.el
Nekem volt szerencsém (1.munkahely)
Aranycsapat
És a munkát is élveztem szerettem nagyon…
Sajnos azóta sosem jön össze a kettő..:/
Jó csapat és neeeemmmmigen kedvemrevaló munka
Vagy kedvemre való munka és eggyàltalán nem jó csapat..
,de az utóbbiakban azt nézem hogy ha a csapat jó..jó tàrsaság akkor a “gány”munka is jobb mint forditva..
De az 1.munkahelyem aazzz a legszebb volt minden klappolt
Jó fizu
Kittűnő társaság haverok
És azt csináltam aamit szeretek
A legjobb az ha váltasz mert hosszútávon ki fogsz készülni.De ha már itt vagy akkor elsőnek próbálj meg visszaszúrni nekik ha támadnak,ha hagyod magad örökké ezt fogják csinálni,élvezik ezt.
Sok ilyen alak gyáva ám,az olyanakat szekáljàk akik hagyjàk magukat,ha beszólnak az öltözködésedre mondd nekik hogy kezdjenek valamit az unalmas életükkel és ne veled foglalkozzanak,vágj vissza nekik hogy az Ő ruhàjukban utcára nem mernél megjelenni emberek előtt,stb.Ha hagyod magad meg fognak talàlni ezek az alakok a jövőben is,ez nem csak itt van.
Persze tudom hogy nem egyszerű,én se vagyok ilyen természetű,kerülöm a konfliktusokat ha lehet de néha ki kell állnia az embernek magáért.
1) Pszichológushoz menni nagyon jó ötlet. Nálunk a cég szerződött egy ilyen munkapszichológusssal, akit direkt ezért fizetnek, hogy segítsen a dolgozóknak leküzdeni a stresszt ami bármilyen, a munkavégzéshez kötődő dologból ered. Pedig amúgy a mi cégünk nem egy nagyvállalat.
(Ha elmész pszichológushoz, mindenképp tartsd titokban, mert amiatt aztán tutira kikezdenének a "kedves" kollégák.)
Kérdezd meg a pszichológustól, hogy ő mit ajánl, tanítson neked technikákat hogy ezeket a helyzeteket uralni tudd, felül tudj kerekedni ezeken az embereken.
2) Szerintem nem mindenhol megy a harc állandóan, úgyhogy ha már végképp nem bírod a légkört, nem szégyen váltani. A stressz egy idő után fizikai betegségeket is okoz. Nem kell feltétlen egészségileg is kikészülni egy munkahely miatt, nem ér annyit. Van még 100 másik.
A home office inkább egy menekülésnek tűnik, azt nem javaslom.
Azért sem, mert nemcsak a fizetését, hanem azért (is) dolgozunk egy munkahelyen, hogy új dolgokat tanuljunk, szakmailag fejlődjünk, tapasztalatot szerezzünk. Azt otthon nem nagyon lehet. Otthon el lehet vegetálni, de fejlődni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!