Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van hányingerem és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hányingerem és elkap hirtelen a hasamban egy kavargás, stressz ha a volt pasimat látom vagy csupán csak a nevét hallom?

Figyelt kérdés

kérlek, azt ne mondjátok, hogy még nem tettem túl magamat rajta, pedig de, kicsi a város kevés ember lakja, a volt párommal vannak közös barátaink és azokkal, csak 1-el nem szakítottam meg a kapcsolatot, a többivel mind, mert kozelemben sem akartam senkit-semmit akinek köze van a volt páromhoz, így csak 1 maradt meg nekem a közös baráti tarsasagunkbol, a többiek vele maradtak mivel ő jofejebb és nem hitték el hogy velem hogyan bánt mert azt mondták hogy "xy erre nem képes, hazugság" igen, szóval egy hazugnak beallitottak. Nem is érdekel rég volt, hála az égnek több bántalmazás nem lesz amitől boldog leszek, nem sírom álomba magam és nem kell aggódjak hogy vajon tényleg megint hazudott stbstb.

Lényegre térve, azóta mindig mikor meglátom az úton vagy egy képet róla, a nevét vagy hogy valaki kimondja a nevét csupán hogy "xy" ennyi kell, már egyszerűen elkap a hányinger, a rosszullét, a stressz, a panik a fejemben, elkezd kavarogni a gyomrom, érzem hogy állandóan caak hanynék, mindig ez van, amióta szakitottunk, azóta boldogabb vagyok sőt amire én nagyon örülök hogy nélküle is tudok élni mivel engem úgy hagyott ott hogy elátkozott meg elmondta hogy nem lesz mellettem senki és lealazott, vajon a traumák miatt nem bírom se hallani se látni már a nevét? nem bírom nézni ahogyan boldog azok után amit velem tett és nem tudja felfogni az agyam, hogy az ilyen ember mint ő, boldog és emberek veszik körbe? vagy miért van ez? én meguntam, ellene nem tudom mit tegyek, mert hogyha szerzek magam mellé mást tiszta szívemből tudom szeretni, túl tettem magamat rajta mivel beláttam hogy ő volt életem legnagyobb hibája, max azért örülök, hogy együtt voltam vele hogy megmutatta hogy mi a rossz és mit ne nézzek a pasikban, azóta már volt nekem egy nem is kapcsolat nem is barátság egy sraccal, de a távolság miatt sajnos nem lehett.

kérlek mondjatok tippeket mert jelenleg is ez van és tanulni szeretnék, de nem tudok mivel egyszerűen nagyon rosszul vagyok mivel csak a nevét láttam meg.

16L

2023. okt. 4. 04:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
"velem hogyan bánt" - Ez itt a kulcs. Nem írtad, hogy pontosan mi történt, de bántalmazás esetén simán lehet ez az agyad reakciója.
2023. okt. 4. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen normális. Nekem gimiben volt egy gyerekes kapcsolatom, aminek a szakítás része csúnya lett, mert nagyon megbántott engem az exem és az érzelmeimre nem volt tekintettel. Ez még csaknem is olyan súlyos, hiszen nem bántalmazás de bennem mégis elég mély nyomott hagyott ahhoz, hogy egy évig utána mindig stresszeltem ha láttam őt vagy beszéltem vele, de még két évvel később is szarul esett másik lánnyal látni őt, meg így három év után is még görcsbe rándul a gyomrom ha hallom, hogy a mostani barátnőjével már milyen jó kapcsolata van, de persze mindez nem azért van mert ne lennék túl rajta, hanem azért van mert fájdalmas nyomot hagyott, mikor távozott az életemből. Szóval te se aggódj, szépen lassan majd elmúlik ez az érzés.
2023. okt. 4. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, hogy ezt mondtad, engem igazából nem izgatna ha lenne barátnője sőt, nevetnék is hogy "szegény lány, ha téged elvesz feleségül, sírba visz, összefog téged verni" kitartást neked 2, az én érzéseimet sem vette komolyan, elmondtam neki a gyermekkori apukám általi traumamat és még azok után is hozzám akart ütni és olyan szavakkal altatni engem amiket tudta hogy az apám azokat mondta nekem.
2023. okt. 4. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!