Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megtalálni a barátnőm meztelen képeit a neten?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm (lány) jelezte nekem hogy meztelen képeket talált a barátnőmről a neten, s el is küldte azokat. A képeken tényleg a barátnőm van, azonban a lány nem tudta megmondani hogy honnan vannak a képek (vagy nem akarta..) Szeretnék a baratnőmmel beszélni erről, de csak személyesen. Addig is meg szerettem volna nézni, megtalálhatóak -e valahol a fotók. Milyen oldal létezik ahol ezekre esetleg rá lehet keresni? Próbáltam google és yandex keresést folytatni, de többségében érthetetlen találatokat adott. Nem értek túlzottan ehhez. 19/F2023. okt. 1. 16:38
12/12 anonim válasza:
Hát kismillió reverse image search engine van és profibb módszerek, de megfelelő tudás nélkül nincs olyan program ami kilistáz csak úgy minden oldalt, ha nincsenek indexelve és/vagy tor hálón fut.
A csajod képeit viszont gondolom nem szívesen küldenéd el hogy én megnézzem neked hogy honnan vannak, mikor és ki töltötte fel stb.
Szóval patthelyzet.
(Egy kiberbiztonságis)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!