Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tetszik egy fiú de van barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú de van barátom?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tetszik, hanem szerelmes vagyok belé. Nagyon! A jelenlegi barátom teljesen elhanyagol, és már egyszer szakítottam vele de visszakönyörögte magát. 😐 Nem is tudom hogy mit kéne tennem: ha elmondom neki hogy nem szeretem akkor tuti hogy összetörik vagy pedig magasról tesz rá. Az is baj lehet hogy nagyon kötődök hozzá és nagyon nehéz lenne elengedni.

A másik fiú adott néhány jelet hogy tetszhetek neki de az ilyen jellegű dolgokban nem vagyok túl jó

2023. szept. 17. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
aztán ignoráld, ha kérdőre vonja.
2023. szept. 18. 22:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Ma megteszem. Nem mondott el dolgokat, ugy
2023. szept. 19. 06:15
 13/15 gergelice16 ***** válasza:
75%
Szerintem el lehet neki magyarázni. Pl. Nagyon zavart, hogy miután visszakönyörögted magad, nem értékelted az esélyt, és elhanyagoltál.
2023. szept. 19. 08:10
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem szabad egy olyan kapcsolatban pocsékolni a drága időd és a rövid életet, amelyben nem kapod meg amire vágysz.

Attól már az is jobb, ha szakítasz vele, és esélyt adsz magadnak egy új kapcsolatra.

Hidd el, hosszú távon ez a legjobb és legkorrektebb megoldás mindenki számára...

2023. szept. 19. 09:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se tápláld a fiúdban a reményt, hogy minden jó lesz, hiszen egyszer már szakítottatok. Igaz, visszakönyörögte magát, de nincsenek forró érzelmeid feléje. Inkább most szakítsatok, mint később, mert akkor neki jobban fog fájni. Idővel kiheveri.
2023. szept. 19. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!