Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom van, de akkor még is mi ez??
Sziasztok 16**l** vagyok baratom 17.
Tobb mint 2,5 eve vagyunk egyutt. Jol megvagyunk,szeretjuk is egymaast,sok mindenen mentunk egyutt keresztul. Felteknyseg az van de nem azert mert van ok rá..ez termeszetes. Az történt hogy elkezdtem beszelgetni egy fiuval..a fiu irt ram, de o nem tudja hogy van baratom es nem is kerdezte igy nem jott szoba. Nem szoktam amugy fiukkal beszelgetni foleg nem olyannal akit nem ismerek! De mas volt,valahogy megfogott:/ (A fiu aki ram irt 19 eves)3 hete beszelunk..baratomnak nem szoltam errol, de rosszul erzem magam. A fiu szeretne majd velem talalkozni,es nagyon ossze vagyok zavarodva..mert olyan dolgokat ir amik jol esnek es nem is tudom,ugy erzem hogy boldogabb vagyok miota vele beszelek, szegyellem magam!Sok kozos van bennunk,es sok mindenrol beszelunk/beszeltunk.
Nagyon hülyén érzem magam.
Kérlek mondjatok valamit? Veletek volt már ilyen? Köszönöm😣
A kamasz szerelmek ált. nem maradandóak. 14 se voltál, mikor összejöttetek. Érik a személyiségetek, változtok, kiderül, hogy mégse ő az igazi. Zárd le ezt a kapcsolatot és ismerkedj.
Bár én 16 évesen vigyáznék egy 19 éves fiúval!
Vagy tisztázol mindent a barátoddal és az új sráccal is, vagy választasz kettejük közül. Viszont az nem fog hosszútávon működni, hogy van a barátod, aki nem tud semmiről, de közben találkozgatsz egy sráccal, akinek jó eséllyel bejössz.
Viszont az már rég rossz, ha egy idegen boldogabbá tett, mint a saját barátod, és ez nem az idegen hibája (nem is a tied).
Feladnál egy 2,5 éves kapcsolatot azért, mert valaki 3 hete mézes-mázas szavakat ír? Vigyázz, hiszen EZZEL VESZ LE A LÁBADRÓL!
Viszont gondold át, hogy mennyire erős a féltékenység. Azt írod, hogy természetes. Mindketten féltékenykedtek? Nem fog ez felerősödni?
Jól gondold meg és ne adj sokat a hirtelen fellángolásra. Igyekezz arra, hogy a mostani barátodból "kikényszerítsd" azokat az édes szavakat, amiket a 19 éves fiú ír, mond. Neki már nagyobb lehet a tapasztalata abban, hogyan kell a maga oldalára állítani egy lányt, akinek már párja is van...
"Felteknyseg az van de nem azert mert van ok rá..ez termeszetes"
nem az, just sayin
Minden kapcsolatba akad ilyen szerintem, de nem tudom..
Annyira oszze vagyok zavarodva:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!