Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátom van, de akkor még is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom van, de akkor még is mi ez??

Figyelt kérdés

Sziasztok 16**l** vagyok baratom 17.

Tobb mint 2,5 eve vagyunk egyutt. Jol megvagyunk,szeretjuk is egymaast,sok mindenen mentunk egyutt keresztul. Felteknyseg az van de nem azert mert van ok rá..ez termeszetes. Az történt hogy elkezdtem beszelgetni egy fiuval..a fiu irt ram, de o nem tudja hogy van baratom es nem is kerdezte igy nem jott szoba. Nem szoktam amugy fiukkal beszelgetni foleg nem olyannal akit nem ismerek! De mas volt,valahogy megfogott:/ (A fiu aki ram irt 19 eves)3 hete beszelunk..baratomnak nem szoltam errol, de rosszul erzem magam. A fiu szeretne majd velem talalkozni,es nagyon ossze vagyok zavarodva..mert olyan dolgokat ir amik jol esnek es nem is tudom,ugy erzem hogy boldogabb vagyok miota vele beszelek, szegyellem magam!Sok kozos van bennunk,es sok mindenrol beszelunk/beszeltunk.

Nagyon hülyén érzem magam.

Kérlek mondjatok valamit? Veletek volt már ilyen? Köszönöm😣

2020. nov. 7. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Minden kapcsolatba akad ilyen szerintem, de nem tudom.."

nincs ilyen minden kapcsolatban, tehát fogalmad sincs. miért is lenne 16 évesen??

2020. nov. 7. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem jobb ha őszinte vagy, és elmondod a srácnak aki neten ír hogy van barátod. Konkrétan most őt is, és a szerelmedet is becsapod.

Vagy komolyan ki akarnád dobni a párodat egy olyanért akit mégcsak nem is ismersz? Gondolj bele hogy most húú de vonzódsz, kidobod a párod, aztán találkozol a sráccal és jól pofáraesel. Neten bárki mutathat olyan képet amilyet látni akarsz.

Írtad, hogy szereted a barátod, és te is összetörnél ha vége lenne vele. Akkor komolyan egy idegen fiut helyeznél előtérbe?

18/l

2020. nov. 7. 12:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A #9. szerint nem természetes a kettőtök közti féltékenység. Sőt "csak éppen mondja (angolul).

Évtizedes élettapasztalatom mondatja velem, hogy bizony van természetes azaz kis mértékű féltékenység, ami egyiket sem akadályozza a békés együttélésben.

Ez a formája éppen a másikhoz való vonzódásnak, enyhe birtokolni való vágyásnak a jele. Ez megmaradhat mindaddig, amíg a másik félre nem lép.

Ha viszont minden ok nélküli, akkor már régen rossz, de a kérdezőnél ez nem áll fent.

2020. nov. 7. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne egy filmből indulj már ki. :D Gyakorlatilag mennyi rá az esély, hogy tök szépen megvagytok a barátoddal, szeretitek is egymást, aztán bekavar egy másik srác, és ő lesz életed szerelme? Nem valami sok.
2020. nov. 7. 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Értjük 14-es, de úgy látszik a "neki van tetoválása" kijelentés valahogy elkerülte a figyelmedet, ezért vagy még tévhitben, hogy jobb az eddigi srác. A másik sokkal érdekesebbnek tűnik.
2020. nov. 7. 15:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, elnézést. Akkor mégiscsak ő az igazi
2020. nov. 7. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Viccet félretéve! Ha lány lennék, én is olyan szerelmes kapcsolatokat/élményeket keresnék fiatal koromban, ami inkább filmbe illő és érdekes.

Főleg annak tudatában, hogy mások ennyi idősen hetente váltogatnak a partnerek között.

Ez szerintem teljesen oké, és izgalmasabb, mint hogy csak úgy összejöttök és vagytok, megöregedtek és elmentek a fiatal évek unalmasan. Az ilyen kapcsolatokkal is maximum a szeretethiányos emberek elégednek meg, de még később szerintem ők is megbánják.

Én így látom, és elfogadom ha ez sokak szerint butaság, de szerintem ebben a megközelítésben is van pozitív. :)

2020. nov. 7. 15:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16 xd Na látod így már te is ráébredtél! :D
2020. nov. 7. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd ott a barátod egy fiúért akit nem is ismersz, írásban bármit el lehet hitetni
2020. nov. 7. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tiniszerelem. Változol te is változnak az èrzelmeid. Van az a mondás hogyha egyszerre kèt embert szeretsz válaszd a másodikat, mert ha anyira szereted volna az elsõt nem lett volna második. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy szerintem szakits a mostanival mert az èrzelmeid elgyengültek.
2020. nov. 7. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!