Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfog szerintetek bocsájtani a barátom?
Érdekes. Mióta vagytok együtt?
Szerintem a barátod túl gondolja, ha képes ilyenért szakítani, meg túl merev, elvont gondolkodású lehet. Ebben semmi akkora nagy dolog nincs, amiért szakítás lehetne. Egyszerű prank, trollkodás volt, ami ő nem tud értékelni. Szomorú az ilyesmi. Én azon csodálkozom ilyen gondolkodású, személyiségű palival hogy lehetsz együtt, amikor ilyen kis ügyből ekkora nagy dolgot csinál.
2020. nov. 6. 16:25
2/13 A kérdező kommentje:
3 hete vagyunk együtt. Lehet igazad lehet mert már kisebb dolgokból is nagyon csinált sajnos:( de hát szeretem és nem szeretnem elveszíteni🤷🏼♀
Engem azért az is érdekelne, miért kell ilyesmit csinálni.
2020. nov. 6. 16:40
Valószínűleg megbántottad hogy nem bízol benne, amit nem értek hogy akkor miért vagy vele együtt.
Bár ő is rosszul reagál szerintem, hogyha szeret inkább megbeszélnetek kéne, nem pedig köz9lni hogy nem akar veled beszélni
2020. nov. 6. 16:40
Első szerintem ez nem prank és trollkodos, a kérdező simán csak bizalmatlan. Komolyan nem lehet elhinni szerencsétlen srácnak hogy elmegy aludni? Vagy ha nem is alszik el rögtön nem nézhet még egy fél órán át youtube videókat mert a barátnője már röktön tesztelgeti? Mert tényleg baromi sok értelme van úgy egy kapcsolatnak ha ennyirs nem tudaz bízni a párodban. :)
2020. nov. 6. 16:45
6/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinel elmodnanam h azelőtt nem irt egesz nap,plussz még igérgette is h felhív de kb magas ívben szart ram. Es amugy is furán viselkedett es azt hittem h csak velem nem akar beszélgetni ezért mondtam baránőmnek h irjon ra. Szerintem ez annyira nem bizalmatlanág csak kivancsi voltam.
Hát... de. Te magad nem kérdeztél rá, hogy miért nem ír?
2020. nov. 6. 16:59
Hagyd ott. Ennyi problémát egy pasi se ér meg. Vagy te se írj neki. Máris jobban fog figyelni rád, persze ha ő is szeret.
Egyébként ne taktikazz ilyenekkel a pasiknál, mert eddigi tapasztalataim alapján nem szeretik.
(Ha vicc, az más.)
19l
2020. nov. 6. 17:12
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) és utolsó, nem szeretném elengedni, nem is tudnám, de meg fogadom a tanácsod és en se irok neki.
Inkább az a kérdés hogy neked hazudott-e vagy nem amikor azt mondta aludni megy. Ne magad hibaztasd mindenért. Bocsánatot is kértél, de nem kell rohanni utána. Ha szeret akkor nem enged el. Ha még eldobott téged akkor azt egoja fontosabb volt neki nálad.
2020. nov. 8. 10:32
Kapcsolódó kérdések: