Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfog szerintetek bocsájtani a barátom?
Figyelt kérdés
Hát ez tegnap történt h csináltunk barátnőmmel egy oltári hülyeséget és most azt irta h beszelni sem akar velem.. Szoval barátnőm csinalt egy kamu snapchat-et és ra írt mert kíváncsiak voltunk h tényleg alszik e mert tőlem elköszönt. Na most ott kezdődött a probléma h ő ezt megtudta és rám írt h ha mégegyszer ilyet csinálunk mind a kettőnket letilt. Ugye bocsánatot kértem tőle és beláttam h hibáztam és oltáti nagy hülyeség volt. Erre azt irta h jelen helyzetben ezt nincs kedve ezt igy folytatni és h majd valamikor ir, nem tudja. Szoval csak azt szeretném megkérdezni h megbocsájt e szerintetek? Tényleg nagyon fontos nekem és nem akarom elvesziteni egy hülyeség miatt... A válaszokat előre is köszönöm. 18/L2020. nov. 6. 16:15
11/13 anonim válasza:
Készülj fel rá,hogy nem fog.Ha igazán szereted, próbálj meg térden állva bocsánatot kérni,és ha az sem segít,hagyd ott.
12/13 A kérdező kommentje:
Om 11es nem kellett térden állva könyörögnöm de azért koszi a választ XD asszem
2020. nov. 10. 01:28
13/13 anonim válasza:
Nem a szó szoros értelmében "bocsánatot" de térdepelve ;)De örülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!