Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú de van barátom?
Igazából nem is tetszik, hanem szerelmes vagyok belé. Nagyon! A jelenlegi barátom teljesen elhanyagol, és már egyszer szakítottam vele de visszakönyörögte magát. 😐 Nem is tudom hogy mit kéne tennem: ha elmondom neki hogy nem szeretem akkor tuti hogy összetörik vagy pedig magasról tesz rá. Az is baj lehet hogy nagyon kötődök hozzá és nagyon nehéz lenne elengedni.
A másik fiú adott néhány jelet hogy tetszhetek neki de az ilyen jellegű dolgokban nem vagyok túl jó
Megérdemled...!
Ha nem szereted a mostani parod akkor szakits vele
Hidd el egyszer meg kell tenned!
Jó de egyszer már szakítottam vele!!
Egyébként igazad van, abszolút megérdemlem. (Mondjuk abba nem vagyok biztos hogy mire gondolsz, de megérdemlem) 🤔
Amúgy meg tanácsért jöttem ide és nem azért hogy mindenki leszóljon:
1.mert fiatal vagyok
2.mert csináltam valamit ami nem pont a legokosabb döntés volt részemről.
Tudom én is hogy elrontottam.
Megérdemled hogy hagytad hogy visszakonyorogje magat
Szakits vele es hallgass a szívedre
[Nem is foglalkozik veled, hamar kifogja heverni a szakitást]
SZakítsd azonnal.
Írsz neki, kedves xy, sokat gondolkodtam, ... ...stbstb, végül szakítok veled és fogadd el a döntésem.
Miért húzod az időt?
Most írd meg neki azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!